Wendy Williams Sepenuhnya Mengetahui Rakan Baru Guy Mempunyai Rekod untuk Perompak Bersenjata


Wendy Williams

Saya Mengetahui Rakan Baru Saya Memiliki Rekod

Tetapi, saya mesti hidup saya !!!

6/11/2019 5:27 PM PDT

EKSKLUSIF

Wendy Williams sedang mengalami keseronokan dengan lelaki yang ditemuinya di L.A. – dan ketika dia mengetahui sejarah jenayahnya, dia menambahkan … ia tidak membezakan kerana, "Saya tidak bodoh!"

Wendy dan lelaki itu, Marc Tomblin, di seluruh NYC Selasa melakukan beberapa pusat membeli-belah tegar, dan ya … bahkan dihentikan oleh ATM untuk membuat pengeluaran. Foto-foto itu agak ironis, memandangkan Tomblin mempunyai rekod untuk rompakan bersenjata.

Menurut rekod mahkamah, Tomblin mengaku bersalah terhadap konspirasi untuk melakukan rompakan dengan senjata berbahaya di Charlotte pada tahun 2013. Polis mengatakan bahawa dia adalah sebahagian daripada sekumpulan 3 orang yang merompak seorang lelaki dengan senjata. Dia dijatuhi hukuman 15-30 bulan – tiada yang mengejutkan Wendy.

Tuan rumah ceramah bercakap memberitahu TMZ … Marc telah memberitahunya tentang sabitannya, dan pembantunya juga memberinya kepala. Wendy berkata reaksinya adalah, "Saya seorang wanita dewasa yang berusia 54 tahun, saya tahu apa yang saya lakukan."

Wendy menerangkannya sebagai keseronokan antara rakan-rakan, sesuatu yang dia patut.

Lagipun, ketika dia meletakkannya … "Lihat, suami saya mempunyai bayi yang penuh dengan seorang wanita yang terlibat selama 15 tahun … di mana saya hanya dijadikan pony acara. Sekarang saya hidup hidup saya."

Bagi gambar-gambar mereka di ATM – Wendy berkata, dia berfikir, "Oh Tuhan saya, jika kamera berada di sana, akan ada, dia akan memberi dia wang."

TMZ memecahkan cerita, Wendy bertemu Tomblin semasa dia berpesta dengan palunya, Blac Chyna. Wendy berkata dia adalah jonesin 'untuk keripik kentang barbeku dan soda jingga satu malam, dan dia tahu di mana untuk menjaringkan kedua-duanya.

Dia bercanda di media sosial dia cukup tua untuk menjadi ibunya – tetapi Tomblin masih di sebelahnya malam Ahad malam apabila dia mendapat emosi, bercakap tentang drama keluarganya.

Wendy terbang kembali ke NYC Isnin pagi, dengan Marc di belakangnya kerana "tidak ada tali yang menyenangkan." Dia menambah, "Dia cantik, tetapi saya jelaskan … Saya tidak mempunyai teman lelaki."