Walmart Memotong Harga TV Rangkaian 55-inci TCL 4K 5-Series Roku hingga $ 378


tcl samsung 55 inch 4k tv kesepakatan amazon ultra hd 5 siri roku smart led tv

Adakah terdapat perkara seperti TV HDR 4K bajet? Jawapannya adalah ya yang tegas. HDR, atau rangkaian dinamik tinggi, pada mulanya adalah istilah fotografi dan merujuk kepada teknik untuk meningkatkan rentang dinamik gambar. Dalam istilah orang awam, ini bermakna perbezaan antara brights dan darks lebih besar dan lebih jelas, jenis seperti yang anda lihat dalam kehidupan sebenar. TV HDR 4K cenderung sangat mahal kerana kualiti gambarnya yang menarik, dengan harga yang berkisar antara $ 1,000 hingga $ 5,000. Kemudian di sepanjang datang jenama seperti Vizio dan TCL. Kini anda boleh mendapatkan TV HDR 4K untuk lebih kurang.

Walmart pada masa ini menawarkan salah satu daripada 4K HDR TV midrange TCL, 55-inci TCL 55S517, untuk 46% lebih besar. Letakkan ini TV ultra-tinggi definisi tinggi di tengah-tengah ruang hiburan anda untuk $ 380 bukannya $ 700.

TCL 55S517, atau TCL 5-Series, mempunyai reka bentuk yang kurang jelas dan asas. Bunyi-bunyinya sangat baik, terus dengan trend reka bentuk TV terkini, yang hampir tidak dapat dikesan apabila anda menonton sesuatu. Ia diperbuat daripada plastik tahan lama dalam kemasan matte-hitam yang kelihatan baik tetapi tidak dekat mewah. Walaupun penampilannya yang menarik, apa yang penting adalah paparan cemerlang 5-Siri.

TV ini mempunyai panel penjajaran vertikal 55 inci (VA) dengan resolusi 3,840 x 2,160. Panel VA adalah jenis skrin LED yang menawarkan kontras dan kedalaman imej yang terbaik. Kualiti gambarnya agak cantik, dengan butiran tajam, warna-warna cerah, dan kulit hitam mendalam. TV ini menyokong kedua HDR10 dan Dolby Vision, jadi mengharapkan spektrum warna yang menarik dan butiran dalam definisi tinggi yang cantik. Tahap kecerahannya boleh menggunakan sedikit kerja, tetapi anda dengan jujur ​​mendapat nilai terbaik dari setiap dolar yang dibelanjakan dari segi kualiti imej.

Di belakang TV, anda akan menemui port sambungan, termasuk port HDMI, bicu RCA, optik, USB, Ethernet, dan juga bicu audio 3.5mm. TV ini hanya mempunyai tiga port HDMI (biasanya satu untuk peti kabel, satu untuk bar bunyi, dan satu untuk konsol permainan). Nasib baik, anda tidak akan memerlukan slot untuk batang aliran digital, kerana ia sudah mempunyai Roku TV terbina dalam.

Salah satu platform TV terbaik di pasaran, Roku menawarkan cara yang mudah dan intuitif untuk menavigasi pelbagai aplikasi streaming dan saluran. Menonton rancangan TV dan filem di Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go, dan YouTube adalah satu pengalaman yang menggembirakan, dan anda mendapat akses kepada berpuluh-puluh kandungan percuma menerusi program Percuma Acara Roku TV.

TCL 5-Series adalah pilihan hebat untuk 4K HDR TV mesra bajet. Kualiti gambarnya menakjubkan untuk harga, dan Roku TV terbina dalam adalah faktor tambah besar. Bagaimanapun, anda mesti bersengkang untuk mendapatkan iklan, alasan mengapa TV pintar ini murah. Selain itu, ini adalah TV hebat yang kami cadangkan sepenuhnya, walaupun termasuk dalam senarai 4K TV terbaik di bawah $ 500.

Ingin tahu apa yang membuatkan TV hebat? Lihat panduan membeli TV kami. Dan untuk lebih banyak tawaran, lawati halaman tawaran curated kami.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.