Walmart Cyber ​​Monday Deals 2019: Peluang Terakhir untuk Simpan Big


Walmart Black Friday hujung minggu menjelang hujung minggu tetapi kedai nombor satu terbesar di Amerika kini semakin sukar hari ini, setelah melancarkan banyak tawaran 2019 Cyber ​​Monday dalam usaha untuk memberi peluang kepada pembeli percutian percutian terakhir Black Friday level pada pelbagai teknologi yang menyeronokkan menjelang Krismas. Dan sekarang bahawa stempel Black Friday gila telah selesai tanpa banyak kegagalan yang tidak perlu, Cyber ​​Monday dan Cyber ​​Week menawarkan peluang terbaik semasa musim belanja percutian tahun ini untuk mencari beberapa minit terakhir mencuri dari keselesaan sofa anda sebelum Santa bermula menyiapkan giringnya.

Semasa jualan tahunan besar 2019 setakat ini, Walmart melancarkan sebahagian daripada tawaran terbesarnya pada barangan panas seperti TV pintar 4K, fon kepala tanpa wayar, PC (terutamanya komputer riba permainan), dan konsol permainan video. Kini, hanya beberapa jam lagi untuk Cyber ​​Monday, yang bermaksud bahawa ini mungkin peluang terakhir anda untuk merebut salah satu tawaran yang tinggal di diskaun sebelum 2020. Jika anda tidak mahu ketinggalan apa-apa, maka pastikan penanda halaman ini di pelayar anda dan semak semula dengan kerap kerana kami akan mengemas kini dengan sentiasa diskaun terkini sepanjang Cyber ​​Monday, Cyber ​​Week, dan selepas itu.

Walmart Cyber ​​Isnin.
Scott Olson / Getty Images

Walmart Cyber ​​Monday 2019 tawaran berlaku sekarang

  • Nintendo Switch Bundle dengan Bonus 128GB Sandisk Memory Card & Controller$ 299 (ialah $ 374)
  • Google Pixel 3a XL (Kilang Dikunci)$ 379 (ialah $ 479)
  • HP Omen Nvidia GTX 1660Ti Gaming Laptop + Headset / Mouse Bundle$ 999 (adalah $ 1,399)
  • Bose QuietComfort 35 II Wireless Bluetooth Headphone dengan Google Assistant$ 279 (ialah $ 349)
  • Oculus Go Standalone Virtual Reality Headset$ 149 (adalah $ 199)
  • Samsung 55-Inch Class 4K UHD 2160p LED Smart TV dengan HDR$ 328 (adalah $ 378)
  • Samsung Curved 55-Inch Class 4K HD HD 2160P HDR Smart LED TV $ 478 (adalah $ 700)
  • Bose SoundTouch 300 Wireless Streaming Soundbar$ 399 (adalah $ 699)
  • <span data-placement = "deeplink" data-deeplink = "1" class = "dtcc-deeplink" data-cloudcity = "1" data-align = "" data-type = "textlink-deeplink" 5bbe5655a75b86650503745f "data-url =" https://www.walmart.com/ip/Microsoft-Xbox-One-X-1TB-Gears-5-Bundle-Black-CYV-00321/476474256 "data-title =" Microsoft Xbox Satu X 1TB Gear 5 Bundle "data-cta =" Microsoft Xbox One X 1TB Gear 5 Bundle "> Microsoft Xbox One X 1TB Gear 5 Bundle – $ 349 (ialah $ 500)
  • Konsol Permainan Permainan Sony PlayStation 4 Pro 4K$ 299 (adalah $ 400)

Bagaimana untuk membeli baki Walmart Cyber ​​Isnin 2019 tawaran

Peraturan nombor satu Cyber ​​Monday memburu adalah bahawa jika anda datang dengan rollback yang hebat pada sesuatu yang anda telah mengintai, jangan ragu untuk mengklik butang "add to cart" itu. Isnin Cyber ​​hampir berakhir dan Walmart mengubah barang jualannya dengan kerap, berputar selepas beberapa hari paling lama (jika mereka tidak menjual sebelum itu). Walmart juga menjadi pesaing besar semasa Cyber ​​Week pada tahun-tahun kebelakangan ini dengan kejayaan besar pada iPhones, iPads, Apple Watches, sistem permainan dan aksesori video, dan barangan teknologi lain yang dijual semasa cuti, tawaran TV pintar 4K itu terutamanya berdaya saing dengan pemilihan yang tiada tandingan dan hampir selalu harga terendah.

Senjata Walmart yang paling berbahaya dalam peperangan runcit Cyber ​​Week, dan kad utama yang dipegangnya berbanding pesaing dalam talian seperti Amazon, adalah perkhidmatan kapal ke kedai. Apabila anda membeli sesuatu secara dalam talian dari Walmart (dan bukan dari penjual pihak ketiga), anda hampir boleh selalu menghantarnya ke lokasi Walmart yang berdekatan di mana anda boleh menjemputnya di meja. Orang yang tidak mahu pakej yang duduk di atas beranda ketika mereka sedang bekerja, atau orang-orang yang sudah berbelanja di Walmart tempatan untuk barang-barang seperti barangan runcit, harus mempertimbangkan membeli pembelian yang mahal di kedai. Ini semata-mata memberi Walmart satu masalah berat semasa dalam talian Cyber ​​Monday dan Cyber ​​Week.

Satu lagi penghormatan yang baik bahawa Walmart memberikan pembeli adalah penghantaran rumah dua hari percuma pada sebahagian besar inventori dalam talian, walaupun pada barang barang yang besar. Pemburu-pemburu murah yang berpengalaman semua tahu bahawa penghantaran percuma dari banyak cawangan dalam talian biasanya agak perlahan atau hanya boleh didapati dengan langganan berbayar – kami melihat anda, Amazon – jika ia juga ditawarkan sama sekali. Juga perlu diingat bahawa jika stok dalam talian berjalan nipis atau jika sesuatu dijual sepenuhnya, Walmart mendekati anda mungkin masih ada (tiada keperluan untuk penghantaran) supaya anda dapat merebutnya di laman web dan kemudian memilihnya pada masa lapang anda. Semua yang disenaraikan di laman web Walmart akan menunjukkan ketersediaan tempatan serta pilihan pilihan tempatan anda.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Cadangan Editor