Trend Digital Live: HoloLens 2 dan Stadia Tersedia, James Dean adalah KembaliPada episod Digital Trends Live ini, tuan rumah Greg Nibler dan Sam Slaughter menggali kisah-kisah terbesar dalam teknologi, termasuk pembebasan HoloLens 2 dan Google Stadia, pekerja Twitter yang dituduh mengintip, A.I. dianggap "terlalu berbahaya" untuk melepaskan, kemunculan kembali James Dean, dan banyak lagi.

Kemudian waktunya untuk segmen Reel News kami dengan Erin Keeney dan Riley Winn, yang melihat filem-filem terbesar yang dibuka hujung minggu ini, termasuk Ford v Ferrari, Anak lelaki madu, dan Doktor Tidur.

Kami kemudian berpindah dengan Dell XPS baru 13. Walaupun faktor bentuk adalah serupa dengan tahun-tahun yang lalu, ia membungkus pukulan kuat dan prestasi tidak dapat ditandingi.

Chris Brickler, pengasas bersama dan ketua pegawai eksekutif MyndVR, menyertai program ini untuk membincangkan bagaimana realiti maya boleh digunakan untuk meningkatkan kesihatan kognitif dan kebahagiaan penggunanya, dan bagaimana syarikat menggunakan VR untuk membantu veteran.

Nibler kemudian berbincang dengan Nicholas Tsinoremas, pengasas pengasas Universiti Miami Pusat untuk Sains Komputasi, mengenai bagaimana UM dan IBM menyampaikan A.I. dan akses superkomputer kepada pelajar kampus.

Akhirnya, editor kanan DT Caleb Denison menyertai rancangan untuk bercakap tentang mengintegrasikan TV ke dalam hiasan rumah anda, dan bagaimana Samsung Frame adalah TV QLED yang indah yang direka untuk kelihatan seperti sekeping seni.

Cadangan Editor