Trend Digital Live: Dual Surface Microsoft Surface, Drone SurveillancePada episod Digital Trends Live ini, kita melihat cerita-cerita berteknologi tinggi pada hari ini, termasuk Surface Dual-Screen yang dilaporkan oleh Microsoft, pesawat pengawasan Amazon, tawaran balik Bitcoin, ujian teksi terbang di Oregon, robot membuat pizza, pelancaran roket SpaceX lain dan banyak lagi.

Kami kemudian bercakap dengan Mike Massimino, bekas angkasawan NASA, mengenai cabaran membuat oven yang boleh bekerja di ruang untuk membakar cookies chocolate chocolate segar dari DoubleTree by Hilton.

Bill Ottman, ketua pegawai eksekutif dan pengasas Minds.com, menyertai rancangan untuk bercakap mengenai mewujudkan rangkaian sosial yang dibina di atas premis desentralisasi dan privasi. Beliau juga membincangkan perkahwinan rangkaian sosial dan cryptocurrency.

Charlie Youakim, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif Sezzle, membincangkan bagaimana syarikatnya membenarkan orang untuk membayar pembelian dalam talian mereka dari masa ke masa, serta sejarah platform dan pelancarannya di Kanada.