Trailer Musim Cermin Hitam 5 Memainkan Perkara Yang Sedikit Terlalu SelamatCermin hitam akan kembali ke Netflix untuk musim kelima musim panas ini, perkhidmatan streaming telah diumumkan dengan cara a treler baru. Ketiga-tiga episod musim baru yang disingkat akan tiba pada 5 Jun, 2019, dan jika anda berdedikasi Cermin hitam kipas, rakaman baru akan kelihatan sangat biasa – mungkin juga biasa.

Walaupun Netflix tidak melepaskan sebarang tajuk episod atau ringkasan, treler itu seolah-olah terdiri daripada tiga plot plot berbeza. Dalam satu, seorang wanita muda menjadi mangsa pembantu digital yang cantik dan seolah-olah baik yang kelihatan mempunyai niat yang lebih gelap. Di dalam yang lain, seorang lelaki keluarga mendapati dirinya cenderung menipu terhadap isterinya selepas melayari aplikasi dating. Akhirnya, cerita ketiga menggambarkan seorang lelaki dengan pistol yang kelihatan seperti dia telah didorong gila oleh pengawasan digital yang berterusan.

Seperti baru-baru ini Cermin hitam ansuran, musim baru siri antologi sci-fi Charlie Brooker yang mencatatkan beberapa senarai selebriti A-termasuk Miley Cyrus dan Avengers bintang Anthony Mackie, yang menjadi pemain utama dalam fasa seterusnya Marvel Cinematic Universe. "Perasaan Lonely" Djib Mo memainkan treler, riffing on Cermin hitamTema utamanya, iaitu, bagaimana teknologi mengasingkan orang daripada membawa mereka bersama-sama. Berhampiran hujung treler, kata kunci seperti "teknologi," "masa depan," "sambungan," dan "seks" berkelip di skrin.

Dalam kata lain, Cermin hitam musim 5 kelihatan seperti yang sama, dan treler itu bekerja dengan sukar untuk memandu pulang ke rumah. Itu bukan aduan, betul-betul. Cermin hitam tidak pernah halus, dan hidupnya yang twisty, satirical pada kehidupan moden masih tidak seperti apa-apa lagi di TV. Pada masa yang sama, sukar untuk mengguncang perasaan itu Cermin hitamEpisod terbaik telah menutup beberapa bahan ini.

Ambil contoh permainan video. Pada musim empat, episod "U.S.S. Callister " digabungkan a Star Trek dihantar dengan pandangan yang keras memandang bagaimana etika menjadi ketinggalan dalam realiti maya. Cermin Hitam: Bandersnatch, yang tiba di antara musim, adalah satu sindiran mengenai industri permainan video dan permainan video pilihan-sendiri-pengembaraan sendiri. Dalam vena itu, treler musim5 menyimpulkan dengan lanjutan Street Fighter parodi. Ia mula berasa sedikit berulang.

Akhirnya, lebih banyak lagi Cermin hitam masih merawat peminat sci-fi, dan musim ringkas (yang mungkin dipendekkan disebabkan oleh BandersnatchMenjangkakan jadual pengeluaran) boleh mengejutkan kita. Lagipun, kelainan yang tak dijangka adalah apa Cermin hitam yang terbaik. Cermin hitam membuat namanya dengan mengambil risiko besar, dan ia akan memalukan untuk melihat salah satu siri sci-fi yang paling inovatif dan berpengaruh sejak beberapa tahun yang lalu mula bermain dengan selamat.