Tinggal Aktif Dengan Garmin Forerunner 645 Smartwatch ini untuk 21% Off di Amazon


garmin forerunner 645 standard amazon deal day labor

Smartwatches pada masa kini sudah dilengkapi dengan banyak ciri-ciri kesihatan yang biasanya terdapat dalam pengesan kecergasan bahawa kedua-dua pakaian pakai telah menjadi tidak dapat dibezakan dari satu sama lain. Salah satu smartwatch seperti Garmin Forerunner 645. Smartwatch ini yang bijak membolehkan anda meninggalkan telefon anda di dalam beg anda semasa anda mengeringkannya.

Sekarang, versi standard Forerunner 645 boleh didapati di Amazon untuk diskaun $ 85 yang manis. Sukan ini menonton ringan namun kuat untuk $ 315 bukan $ 400. Dan jika anda memesan melalui Amazon Rewards Visa, anda boleh mendapatkan tambahan $ 50 selepas mendapat kelulusan, memotong harga lebih jauh ke $ 265.

Sejak Garmin Forerunner 645 direka terutamanya untuk pelari, ia mempunyai penampilan yang lasak dan sporty. Walaupun anda tidak semestinya memakainya dengan saman, ia kelihatan cukup bergaya untuk dipakai setiap hari. Tambahan pula, anda boleh menggantikan band silikonnya dengan pakaian baju seperti tali kulit. Bingkai keluli tahan karatnya mengelilingi wajah jam tangan kristal kaca yang diperkaya secara kimia. Jam tangan ini bukan skrin sentuh walaupun, tidak seperti Apple Watch atau Fenix ​​5X milik Garmin. Sebaliknya, anda akan mendapati lima butang fizikal di sekelilingnya. Melangkah antara muka jam tangan adalah agak mudah, dan terdapat beberapa pintasan butang sekunder yang berguna untuk navigasi lebih cepat.

The Forerunner 645 dibungkus dengan sensor. Ia dilengkapi dengan GPS terbina dalam, GLONASS, kompas, giroskop, pecutan, termometer, altimeter barometrik, dan monitor kadar jantung. Pada asasnya, tidak banyak yang menonton ini tidak dapat dilakukan. Nah, ia tidak mempunyai storan muzik di atas kapal. Untuk itu, anda perlu menghabiskan beberapa wang tambahan untuk versi Music Forerunner 645.

Jam tangan ini adalah impian pelari dan sesuatu maraton harus serius mempertimbangkan pembelian. Semasa berbasikal atau berlari, jam tangan tahu tepat apabila anda berhenti dan secara automatik akan berhenti GPS, jadi ia tidak akan merosakkan metrik anda. Selain daripada kelajuan dan jarak yang biasa, anda juga mendapat nombor pada panjang lajur, irama, nisbah tegak, waktu hubungan tanah, dan baki. Semua data ini boleh menggembirakan tetapi dengan bersungguh-sungguh aplikasi Garmin Connect memberikan semua maklumat dengan jelas, jadi anda akan dapat memahami sepenuhnya daripadanya. Jam juga akan memaklumkan kepada anda jika anda bekerja tidak cukup, terlalu banyak, atau hanya betul. Pada akhir setiap senaman, ia akan meludahkan bacaan dan cadangan agar anda lebih melabur dalam perjalanan kecergasan anda.

Dari segi ciri pintar, Forerunner 645 membolehkan anda membaca dan membalas mesej teks dan memberitahu anda tentang kemas kini media sosial dan e-mel. Semuanya mudah dibaca walaupun dengan sinar matahari langsung terima kasih kepada Paparan Chroma. Anda juga boleh menyesuaikan muka jam tangan, widget, dan aplikasi yang dipaparkan mengikut keinginan anda. Akhirnya, jam tangan ini boleh berlangsung sehingga tujuh hari dalam mod smartwatch dan 12 jam dalam mod GPS.

The Garmin Forerunner 645 direka dengan mulus, dimuatkan dengan ciri-ciri dan mempunyai hayat bateri selama seminggu. Ia mungkin tidak menawarkan storan muzik di atas kapal, tetapi dengan jujur, itu satu-satunya kelemahan yang boleh dipakai sukan ini jika tidak padat.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Cadangan Editor