Tiada Masa Untuk Mati: Semua Yang Kita Ketahui Mengenai James Bond 25


Ansuran berikutnya dalam francais James Bond bertajuk Tiada Masa Untuk Mati, dan ia membawa kembali bintang veteran Daniel Craig sebagai ejen rahsia ikonik, melukis wataknya terhadap seorang penjahat baru yang dimainkan oleh pemenang Anugerah Akademi Rami Malek. Kami kini mempunyai pandangan pertama kami pada rakaman dari filem yang dijangkakan, yang bermula pada 8 April 2020.

Inilah segala yang kita tahu Tiada Masa Untuk Mati setakat ini.

Rakaman pertama

Treler pertama yang panjang untuk Tiada Masa Untuk Mati akan menjadi perdana 4 Disember, tetapi studio menawarkan peminat menyelinap dengan penggoda ringkas untuk treler (lihat di atas) beberapa hari sebelum debut rasminya. Pasti, secara teknikalnya pratonton pratonton, tetapi itulah cara-cara dengan mesin pemasaran Hollywood hari ini.

The teaser menawarkan mengintip pada aksi biasa, kereta, dan tempat-tempat yang indah yang kami jangkakan dalam filem James Bond, dan mungkin menawarkan yang pertama – meskipun, menyamar – melihat watak Malek dalam adegan penutupnya.

Tajuk

Jika anda menjangkakan sesuatu yang berani dan asli dalam sambutan ansuran rasmi ke-25 francais, anda seharusnya tidak mendapat harapan anda. Menurut saluran rasmi James Bond Twitter, Pelayaran seterusnya 007 akan dipanggil Tiada Masa untuk Mati.

Berbanding dengan Skyfall dan Hantu, nama dua Bond Bond terakhir Daniel Craig, Tiada Masa untuk Mati adalah sangat biasa, walaupun ia sesuai dengan yang lain dari kanon Bond. Perkataan "mati" dan "membunuh" muncul dalam tajuk enam daripada 25 filem Bond.

Pelakon dan pengarah

Cary Joji Fukunaga (Detektif Benar) mengarahkan filem itu, dan sementara Daniel Craig akan kembali bermain Bond, filem itu akan memperkenalkan wanita baru, 007. Pelakon dan pengeluar filem itu mengesahkan perkara ini dan butiran lain dalam acara livestreamed (lihat di bawah) yang diadakan pada 25 April di GoldenEye, Jamaica – lokasi pencipta James Bond, Ian Fleming pada asalnya menerbitkan novelnya.

Mengesahkan laporan Februari, pemenang Oscar Bohemian Rhapsody bintang Rami Malek akan bermain Tiada Masa untuk MatiPenjahat tak bernama. Walaupun peristiwa itu tidak mendedahkan banyak maklumat mengenai watak Malek, laporan asal melalui Collider mencadangkan bahawa dia akan menggambarkan watak yang buta.

freddie mercury biopic rami malek bryan singer bohemian rhapsody 2016 emmys mr robot

Sinopsis rasmi untuk filem itu juga mendedahkan beberapa butiran mengenai watak itu dan mengapa James Bond akhirnya mengejarnya.

Bond telah meninggalkan perkhidmatan aktif dan menikmati kehidupan yang tenang di Jamaica. Damai sejahtera hidupnya ketika teman lamanya Felix Leiter dari CIA muncul meminta pertolongan. Misi untuk menyelamatkan seorang saintis yang diculik ternyata jauh lebih khianat dari yang diharapkan, memimpin Bond ke jejak penjahat misterius bersenjata dengan teknologi baru berbahaya.

Bersama Craig dan Malek, mengesahkan ahli cast untuk Tiada Masa untuk Mati termasuk pemain pelakon Ralph Fiennes sebagai M, Lea Seydoux sebagai Madeleine, Naomie Harris sebagai Moneypenny, Ben Whishaw sebagai Q, Rory Kinear sebagai Tanner, dan Jeffrey Wright sebagai Felix Leiter. Pendatang baru untuk francais termasuk Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Arma, David Dencik, Lashana Lynch, dan Malek.

Di belakang kamera

Fukunaga akan mengarahkan filem itu daripada skrip yang ditulis oleh Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Fukunaga, dan Phoebe Waller-Bridge.

Dikenali untuk lokasi penembakan sinematiknya, francais akan membawa James Bond ke London, Itali, Jamaica, dan Norway kali ini, dengan menembak tambahan di rumah tradisional Pinewood Studios di London.

menawarkan tawaran bon sony daniel craig james

Pengumuman rasmi mengenai pelakon dan butiran plot mengikuti tempoh pembangunan yang panjang dan teruk untuk ansuran berikutnya francais James Bond.

Fukunaga menyertai Tiada Masa untuk Mati berikutan pemergian Danny Boyle dan carian yang dilaporkan keras untuk pembuat filem baru untuk menerajui projek itu, yang pada mulanya dijadualkan untuk dimulakan pada November 2019. Boyle pada mulanya ditetapkan untuk mengarahkan dan menulis bersama dengannya Trainspotting kolaborator John Hodge.

Lebih banyak Berita James Bond

Pada akhir bulan Ogos, set pertama pembuat filem dikabarkan menjadi pesaing yang disertakan Pemandu Bayi dan Shaun of the Dead pembuat filem Edgar Wright, Kelab Pembeli Dallas pengarah Jean-Marc Vallee (setiap laporan di Tarikh Akhir), Neraka atau Air Tinggi pengarah David Mackenzie, dan White Boy Rick pengarah Yann Demange. Kedua-dua Mackenzie dan Demange berada di senarai terdahulu pengarah berpotensi sebelum Boyle dilampirkan pada filem itu. Haiwan Amerika pengarah Bart Layton dan Star Trek 4 pengarah S.J. Clarkson juga dikenal pasti sebagai pengarah berpotensi.

Pengeluar francais James Bond, Michael G. Wilson dan Barbara Broccoli mengumumkan pengambilan Fukunaga pada bulan September 2018, bersama kembalinya bintang Daniel Craig, dan menunjukkan pengeluaran pada Bon 25 (tajuk kerja filem) bermula pada 4 Mac, 2019.

alat james bon terbaik yang paling masuk akal sepanjang masa

"Kami gembira dapat bekerja dengan Cary. Fleksibilitas dan inovasinya membuatnya menjadi pilihan yang sangat baik untuk pengembaraan James Bond kami yang seterusnya, "kata para produser dalam satu kenyataan yang mengiringi pengumuman tersebut.

Fukunaga datang ke francais James Bond dengan senarai singkat mengarahkan kredit mengarahkan yang termasuk musim pertama Detektif Benar, yang memenanginya sebagai Anugerah Emas Primetime. Baru-baru ini, beliau mengarahkan miniseri Netflix Maniac dibintangi oleh Emma Stone dan Jonah Hill. Sorotan dari karya utama studio beliau sejauh ini termasuk 2009 Sin Nombre, 2011 Jane Eyre, dan ciri 2015 yang diiktiraf secara kritikal Haiwan Tanpa Negara, yang memenangi bintang Idris Elba Anugerah Pelakon Skrin Pelakon dan pencalonan Anugerah Golden Globe.

Tiada Masa untuk Mati hits teater April 8, 2020.

Cadangan Editor