The Garmin Forerunner 35 Gets $ 50 Slash Price on Amazon


Garmin berurusan pusingan

Musim bunga dan cuaca musim panas adalah sempurna untuk latihan luar, dan jika anda sedang mencari cara yang sukar untuk menjejaki matlamat kecergasan anda (terutama jika anda adalah salah seorang elit yang tidak meninggalkan resolusi Tahun Baru), yang baik tracker kecergasan mungkin hanya apa yang anda perlukan. Salah satu kegemaran kami sepanjang masa ialah Garmin Forerunner 35, dan kini dijual sekarang untuk diskaun yang cukup manis yang mengetuk ke $ 120 yang rendah di Amazon.

Jika anda ragu-ragu mengenai pelacak aktiviti, membeli-belah untuk jam kecergasan kecergasan yang tidak berlebihan ciri-ciri tetapi lebih daripada pedometer dimuliakan, dan tidak ingin menghabiskan satu tan tunai untuk mencuba satu, maka Garmin Forerunner 35 adalah alat yang baik untuk dimulakan. Ia adalah pelacak kecergasan yang luar biasa untuk pelari, tetapi membina kalis air lasak (dan kualiti pembinaan keseluruhan yang sangat baik) menjadikannya pilihan yang tepat untuk semua jenis rutin senaman dan aktiviti luar.

The Garmin Forerunner 35 menumbuk di bahagian beratnya di jabatan ciri – terutama pada kos ini – dengan pemantau GPS dan pemantau kadar jantung dalam terbina dalam, dua perkara yang tidak sering anda lihat pada jam kecergasan di braket harga ini. The Forerunner 35 akan mengawasi denyut jantung anda selama anda mengenakannya, dan GPS real-time sangat sesuai untuk jarak pengesanan dan bahkan untuk navigasi.

Jam tangan secara semulajadi mengumpul metrik kecergasan lain juga, memuatkan segala-galanya ke profil anda di apl teman Garmin Connect apabila diselaraskan dengan telefon pintar iOS atau Android anda untuk penjejakan progres jangka panjang. Ia juga boleh menghantar pemberitahuan mesej dan panggilan tepat ke pergelangan tangan anda, dan paparan LCD terang mudah dibaca di luar, termasuk di bawah cahaya matahari langsung.

Garmin Forerunner 35 telah dijual pada harga $ 200 apabila ia dibebaskan dan kini sedang melayang di sekitar harga jalan $ 170. Diskaun harga $ 50 dari harga senarai semasa telah mengurangkan pelacakan smartwatch aktiviti hebat ini kepada hanya $ 120 di Amazon pada masa ini, menjadikan sekarang masa yang tepat untuk mengambil rejimen kecergasan anda ke peringkat seterusnya.

Mencari barangan yang lebih hebat? Cari lebih banyak tawaran smartwatch, tawaran Apple Watch, tawaran alternatif Fitbit, dan banyak lagi pada halaman tawaran curated kami.

Kami berusaha untuk membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan memilih apa yang kami tutup dengan berhati-hati dan bebas. Jika anda mendapati harga yang lebih baik untuk produk yang disenaraikan di sini, atau ingin mencadangkan salah satu daripada anda sendiri, e-mel kepada kami dealsteam@digitaltrends.com.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.