Tawaran Siber Cyber ​​Terbaik? Penceramah Bluetooth UE Amazing adalah $ 125 Off


telinga utama letupan megablast powerup ue merlot

Terdapat banyak diskaun curam pada penceramah mudah alih untuk Cyber ​​Week, tetapi penjualan Cyber ​​Monday Sasaran mungkin mempunyai salah satu tawaran terbaik Cyber ​​Monday ini. Tempoh. The Ultimate Ears Megablast biasanya $ 250, tetapi Sasaran memotong harga pelekatnya dengan separuh untuk membawanya ke $ 125. (Jangan risau – harga jualan akan muncul apabila anda meletakkan produk di dalam troli anda.)

Seperti yang anda duga daripada namanya, Megablast adalah penceramah terbesar dalam barisan Ultimate Ears. Anda akan faham mengapa apabila anda mendengar apa yang keluar daripada enam pemandunya. Terdapat dua tweeter 25mm untuk mengendalikan kerja pada akhir yang tinggi, satu lagi dua pemacu aktif 55mm yang besar untuk mengisi sebahagian besar spektrum, dan radiator pasif dua dwi 50mm tetap ketat. Ears Ultimate mengatakan ia boleh mencapai tahap volum sehingga 93 dB, yang benar-benar boleh meninggalkan bilik kecil yang bergetar.

Seperti semua produk Ultimate Ears, Megablast dibina untuk mengambil beberapa penyalahgunaan, dengan reka bentuk yang tahan kejutan dan meterai kedap air IP67 yang menyimpannya dalam pelbagai senario. Saiz besar juga menyumbang kepada hayat bateri selama 16 jam, yang melebihi purata untuk kuasa yang dimilikinya. Untuk mengecas, cuma jatuhkan Megablast pada buaian yang disertakan.

Menariknya, terdapat sokongan Bluetooth dan Wi-Fi. Bukan sahaja anda boleh menyambung telefon pintar anda untuk memainkan muzik, tetapi anda boleh menggunakannya secara berasingan dengan pelbagai perkhidmatan penstriman muzik popular. Itu koktel tanpa wayar menyokong mod berbilang penceramah, tetapi sayangnya hanya jika anda menggunakan Megablast yang lain. Pembesar suara juga menyokong Alexa, jadi anda boleh mengawal muzik anda, menyemak cuaca dan mesej, dan mengendalikan rumah pintar menggunakan mikrofon jarak jauh bersepadu.

Sekiranya anda membeli Megablast Telinga Terbaik?

Kami sentiasa mengesyorkan produk Ultimate Ears di kalangan penceramah Bluetooth terbaik – yang paling kerap ialah Wonderboom untuk keseimbangan dan nilai – tetapi Megablast adalah mencuri mutlak dengan diskaun Cyber ​​Monday ini. UE Blast menawarkan kefungsian yang serupa, tetapi dengan stesen bunyi yang lebih lemah, Megaboom 3 mempunyai bunyi yang baik tanpa pintar Blast, dan Wonderboom 2 menawarkan bunyi tanpa wayar dalam badan yang lebih kecil. Terdapat dalam Hitam dan Merah, Sasaran mungkin tidak akan mempunyai begitu murah untuk jangka panjang, jadi jangan teragak-agak untuk merebut satu jika anda telah mencari bunyi mengisi bilik dalam pakej mudah alih.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Cadangan Editor