Tawaran PS4 Terbaik untuk Cyber ​​Monday 2019Tawaran Cyber ​​Monday yang terbaik berlaku sekarang, tetapi hari ini semakin hampir. Sekiranya anda peminat PlayStation, Krismas akan datang awal tahun ini, kerana terdapat permainan dan aksesori diskaun untuk pemilik PS4 yang masih dijual hari ini. Malah PS4 sendiri mendapat diskaun curam (wajar, memandangkan PS5 sedang dalam perjalanan pada tahun depan). Amazon, Best Buy, dan Walmart semuanya mempunyai diskaun hebat untuk pelbagai produk yang berkaitan dengan PlayStation, jadi tidak kira di mana anda berbelanja, anda terikat untuk mencari sesuatu yang baik.

Sekiranya anda mencari diskaun pada jualan Nintendo Switch dan Xbox One, kami telah menemui beberapa orang juga. Kami juga menemui beberapa tawaran alat dengar permainan Turtle Beach untuk membantu anda menaik taraf permainan anda.

Tawaran Cyber ​​Monday PS4 Terbaik hari ini

  • PS4 Pro Hanya pada pakej PlayStation$ 300 ($ 167 off, out of stock)
  • Diablo III: Koleksi Abadi$ 15 ($ 25 off)
  • Shenmue III$ 35 ($ 15 off)
  • Borderlands 3$ 35 ($ 25 off)
  • Call of Duty: Modern Warfare$ 45 ($ 15 off)
  • Breakpoint Ghost Recon$ 30 ($ 30 off)
  • Sekiro: Shadows Die Twice$ 25 ($ 35 off)
  • Pengawal Sony PlayStation Dual Shock 4$ 39 ($ 21 off)

Lebih banyak tawaran permainan Cyber ​​Monday

Jika anda belum memiliki PS4, anda mempunyai pilihan. Pilihan premium adalah PS4 Pro; jika anda mempunyai TV 4K, Pro akan membolehkan anda melihat permainan yang diberikan dalam keindahan yang menakjubkan, dengan resolusi yang rapi dan pelbagai dinamik tinggi. Sudah tentu, ia memainkan permainan yang sama dengan PS4 yang normal, jadi jika anda tidak suka menyerang untuk warna kontras yang indah, pertimbangkan PS4 Slim, yang kami cadangkan sebagai "versi yang paling berpatutan dari konsol yang paling popular generasi ini. "Benar namanya, Slim juga memaparkan bingkai lithe yang mudah dimuatkan dalam persediaan hiburan rumah.

Konsol hanya sekadar permainannya, dan dengan bersungguh-sungguh PS4 mempunyai banyak permainan yang hebat dari generasi konsol ini, termasuk hits lintas platform seperti Grand Theft Auto V, serta eksklusif seperti Hideo Kojima yang luar biasa Death Stranding.

Jika anda sedang mencari tawaran pada konsol lain, seperti Xbox One atau Nintendo Switch (konsol yang paling popular musim cuti ini), pastikan anda memeriksa tawaran permainan Cyber ​​Monday terbaik kami.

Isnin Cyber ​​hampir berakhir. Jangan ketinggalan peluang anda untuk menyelamatkan, kerana peruncit telah memotong harga ke tulang untuk memindahkan apa-apa saham yang mereka tinggalkan.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Cadangan Editor