Tawaran Beli Terbaik Menurun Harga Sharp 4K Roku TV Di bawah $ 200


membeli 43 inci 4k tv tawaran terbaik

Kami tidak semua memerlukan TV 4K yang paling luas yang merangkumi seluruh dinding untuk menikmati filem. Sebenarnya, bagi kami penonton kemudahan, model yang sederhana dan sederhana, ini adalah silap mata – seperti TV 4K Sharp 43 inci ini, iaitu kini dijual untuk $ 200 (turun $ 130). Oleh itu, jika anda ingin menaik taraf ke TV yang mampu mengendalikan 4K, jangan cari lagi.

Jangan tertipu kerana berfikir bahawa kerana itu pilihan bajet, Sharp 43-inci tidak dihiasi sepenuhnya dengan semua pintar biasa yang anda harapkan dapat dicari di TV 4K. Ia boleh menaik taraf kandungan HD dan Penuh HD ke resolusi 4K Ultra HD yang lebih tinggi, seperti TV jarak jauh, dan mempunyai HDR di atas papan untuk menarik butiran tambahan dari pemandangan cahaya rendah.

Memang, ciri-ciri ini tidak akan dilakukan dan mereka akan menggunakan QLED Samsung $ 1,500, contohnya, tetapi untuk pengguna biasa, yang ditayangkan oleh televisyen ini, terikat untuk menarik perhatian – terutamanya apabila menaik taraf dari HD, Full HD , atau larangan syurga, TV CRT (yang menterbalik benda yang digantikan oleh LCD pada awal tahun 2000an).

TV khusus ini dilengkapi dengan perisian streaming Roku, yang menyediakan akses segera kepada kandungan atas permintaan daripada orang seperti Amazon Prime Video, Hulu, dan Netflix. Ini bermakna anda akan dapat meniru episod terkini Lucifer, tanpa perlu menggunakan batang aliran atau set-top box.

Melihat kerana kita semua pengguna asas di sini, kita tidak seharusnya keperluan untuk mengawal TV kami menggunakan suara kami. Tetapi, sekiranya kita ingin melihat masa depan atau membual tentang bagaimana TV baru kami moden kepada rakan-rakan kami, atau mungkin menjadikan kehidupan kita lebih mudah, Sharp 43 inci yang ditawarkan boleh disambungkan ke Amazon Echo atau Google Home.

Dari situ, anda akan mempunyai pilihan untuk menjerit segala macam arahan seperti:

  • "Main Survivor yang Ditetapkan di Netflix ".
  • "Keluarkan kelantangan."
  • "Beralih ke HDMI 2."
  • "Matikan pukul 10 malam"

Halangan utama ketika membeli TV baru adalah harga. Kita semua mahu meletakkan sesuatu yang lebih menarik di tengah-tengah persediaan hiburan kita, tetapi kita tidak semua mempunyai $ 200 untuk meniup, apatah lagi $ 330 ia biasanya kos. Best Buy, bagaimanapun, bersedia untuk membantu, menawarkan pembiayaan tanpa faedah enam bulan di televisyen, pada $ 33 sebulan.

Jadi sekarang anda telah belajar bahawa anda mampu membeli televisyen dan ia dilengkapi dengan semua yang anda boleh impikan, apa yang menghalang anda daripada menarik pencetus? Saiz? Lagipun, ia adalah sedikit di sebelah kecil, bagi mereka yang mempunyai ruang yang besar untuk mengisi. Tetapi jangan takut, kerana kami telah mengumpulkan semua tawaran TV 4K terbaik, yang meliputi semua pangkalan.

Pemburu borong untuk mencari lebih banyak tawaran yang tidak dapat dipertanggungjawabkan harus menuju ke senarai kami yang menjalankan penjualan Amazon Prime Day yang terbaik. Kami akan mengemas kininya dari sekarang hingga hari yang besar, jadi kami cadangkan menjadikannya kedai sehenti anda untuk semua penjimatan terkini. Kami juga mengesyorkan untuk mengikuti Tawaran DT di Twitter untuk kemas kini secara langsung.

Kami berusaha untuk membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan memilih apa yang kami tutup dengan berhati-hati dan bebas. Jika anda mendapati harga yang lebih baik untuk produk yang disenaraikan di sini, atau ingin mencadangkan salah satu daripada anda sendiri, e-mel kepada kami dealsteam@digitaltrends.com.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.