Senarai Main Terbaik di Spotify: Indie, Hip-Hop, Muzik Baru, dan Lebih Banyaksenarai main kurator menjejaki senarai epal muzik rap caviar rapcaviar muzik

Walaupun muzik streaming menguasai masa mendengar kami, senarai main yang baik boleh menjadi sukar untuk dicari. Dengan puluhan juta bunyi, artis yang tak terhitung jumlahnya, dan bekalan lagu-lagu baru yang tidak berkesudahan untuk mengepam telinga anda, menemui siapa yang boleh dipercayai apabila ia datang kepada kompilasi boleh menjadi tugas yang menakutkan. Bahkan pencarian sepintas Senarai Senarai Senarai Wikipedia tidak menunjukkan sebarang musikal (dan membuat kepala kita terluka). Bagi ramai, Spotify adalah sumber masuk untuk semua perkara muzik, dan ia penuh dengan senarai main yang disusun dan direkabentuk. Sudah tentu subjektif, tentu saja, tetapi kami fikir senarai main yang terbaik di Spotify adalah tema bersatu – senarai main yang boleh dibuang dan dinikmati, walaupun anda tidak mengetahui semua lagu.

Anda boleh membuat senarai main anda sendiri, tetapi itu bermakna komitmen masa yang besar ketika anda menerusi kedalaman perkhidmatan. Kadang-kadang lebih menyeronokkan untuk mencari muzik daripada memilihnya! Dengan itu, perarakan yang lelah, tidak perlu lagi: Kami telah melalui kegemaran kami, mendengar jam demi satu, dan menyusun senarai senarai main yang terbaik di Spotify dengan harapan bahawa carian tekanan anda untuk muzik baru akan dipermudahkan. Kami juga telah melemparkan beberapa senarai main yang dibuat selebriti dan beberapa koleksi berkumpul pengguna untuk anda tenggelamkan gigi anda. Tali pada beberapa fon kepala dan engkol kesesakan – ini adalah pilihan kami untuk senarai main yang terbaik di Spotify. Pastikan untuk menyemak lajur muzik terbaik mingguan kami juga.

Mempunyai Hari Besar!

Anda tidak boleh sentiasa berada dalam mood yang baik, terutamanya jika anda bekerja untuk Soundcloud. Cara terbaik untuk melawan mood yang buruk ialah dengan muzik yang ceria, dan itulah yang Spotify mempunyai Hari Besar! senarai main dibuat untuk. Memaparkan pilihan dari seniman klasik dan pendatang baru, walaupun pemotongan kasar di sini – Saya melihat anda, Counting Crows – akan meletupkan perasaan positif anda.

Muzik baru Jumaat

Setiap hari Jumaat, orang-orang baik di Spotify memasang senarai main muzik baru ini untuk diperiksa sepanjang minggu, satu campuran pop-centric yang akan membantu walaupun pendengar paling ketara mengejar apa yang berlaku di dunia muzik hari ini.

A.S. Top 40 Hits

Menjejaki hits pop yang paling baru boleh menjadi sukar, jadi mengapa tidak membiarkan Spotify melakukannya untuk anda? Dengan senarai main Top 40 yang sentiasa dikemas kini, pengguna Kieron menjejaki perseorangan terbesar hari ini, menjadikan anda kelihatan hip dengan anak-anak remaja anda dan rakan sekerja muda, dan tanpa kerumitan mendengar personaliti radio pop vapid.

Berjalan dalam Seperti Anda Memiliki Tempat

Sama ada anda mempunyai permainan besar, temubual besar, atau tarikh yang besar, lagu-lagu ini bersamaan dengan bunyi ucapan pam. Ini adalah kegembiraan rap-rap dari penggalak keyakinan diri yang mungkin hanya meningkatkan permainan anda.

I Love My '90s R & B

Siapa yang tidak mahu menari di sekeliling ruang tamu dengan bunyi klasik Lauryn Hill, melawat farmasi dengan Boyz II Men di latar belakang, atau menjemput seorang kawan semasa letupan TLC? Senarai main ini adalah sampul balik lidah yang sempurna; Ia dipenuhi dengan muzik yang sangat baik, tetapi semuanya adalah sesuatu yang anda mungkin terlupa sejak Spice Girls meninggalkan radio.

'90s Rock Renaissance

Menampilkan banyak hits yang menjadikan Seattle modal muzik dunia untuk momen ringkas dalam masa, senarai ini penuh dengan grunge, alt-rock, dan kesesakan industri. Buangkan beberapa denim yang dibasahi asid dan flanel merah yang dipakai dan dapatkan alur anda.

Sekolah Emas

Karya-karya hip-hop klasik tidak menemui jalan mereka ke radio cukup hari ini, tetapi Sekolah Emas meletakkan satu pilihan bersama di satu tempat. Ini adalah satu tempat (selain daripada Thugz Mansion, tentu saja) di mana 2Pac dan Biggie bersama-sama terkenal.

'80s Rock Hits!

Senarai main keseronokan bersalah. Ya, semua orang membenci pada logam rambut, tetapi jauh, kami tahu anda menyukainya. Anda mungkin tidak terlepas beberapa perkara tentang '80-an – batuk, batuk, rambut – tetapi sudah pasti masa yang tepat untuk muzik. Tiada apa-apa seperti memecahkan pengering rambut anda, menggunakannya sebagai mikrofon sementara, dan lip-syncing Juke Box Hero.

Larangan Asal

Negara pelarian boleh menjadi sukar untuk ditemui di radio di era negara-negara, tetapi mereka yang mencari hits Southern klasik tidak perlu melihat lebih jauh daripada senarai Spotify Original Outlaws. Dengan lagu-lagu dari legenda legenda seperti Willie Nelson dan Merle Haggard serta suara aktivis seperti Kris Kristofferson, hits ini akan menarik telinga anda keluar dari blues Brad Paisley.

Kenangan Khamis

Satu senarai mainan yang lebih lama, Throwback Thursday adalah senarai untuk beralih kepada ketika anda Memburu Tinggi dan Rendah untuk "Ah-ha" momen. Nostalgia-mencetuskan letupan dari masa lalu akan mengorek saat-saat terkunci jauh di dalam otak dan tetapan lama dilupakan.

Hari gembira

Seperti kata pepatah, lama … tetapi barang-barang. Lagu-lagu '50s dan' 60s yang bersemangat datang bersama-sama dalam campuran tiga jam perseorangan yang baik. Dengan kesesakan dari artis klasik seperti Jackie Wilson dan Sam Cooke, anda pasti tersenyum tidak lama lagi.

Funky Jazz, Blues, & Soul

Sejak bila "muzik jiwa" terhad kepada kesesakan yang perlahan? Senarai main yang besar ini (hampir 500 lagu panjang) hanya dipenuhi dengan lagu-lagu rohani, dari jazz instrumental dengan lagu-lagu blues yang mendalam. Pemilihan muzik dalam senarai main ini membentangkan hampir 100 tahun, dan ia pasti membuatkan anda merasakan beberapa jenis cara.