Refresh Your Bedroom With Mattress Tahun Baru dan Tawaran Tempat Tidur Ini


Trend Digital mungkin mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Walaupun anda mungkin telah memeriksa beberapa item senarai kehendak pada hari cuti, kemungkinan anda tidak bangun ke tilam baru di bawah pokok Krismas. Kemungkinan besar, ia adalah sesuatu yang anda perlu berbelanja hebat untuk diri sendiri, dan anda akan memastikan anda mendapat harga terbaik di pasaran.

Tilam baru adalah pelaburan yang boleh menjejaskan anda beribu-ribu ringgit bergantung pada apa yang anda cari, sebab itulah penting untuk menunggu penjualan sebelum menaik taraf set anda. Kini, banyak peruncit kasur dalam talian yang paling popular menjanjikan jualan Tahun Baru, dengan item yang disenaraikan untuk beratus-ratus ringgit dari harga biasa. Kami telah mengumpul diskaun teratas daripada Casper, Nectar, Purple, dan sebagainya supaya anda boleh membandingkan bukan sahaja harga, tetapi produk, penghantaran, dan polisi pulangan.

Casper

tahun baru tilam tawaran casper

Dari 12 hingga 21 Januari, Casper menawarkan penjimatan pada tilam ikonik dan produk tempat tidurnya sebagai sebahagian daripada Jualan Akhir Musim Musim Sejuk 2019. Luangkan lebih dari $ 1,000 dan terima $ 100 dari pembelian anda. Itu mengenai harga Queen atau King, atau jika anda membeli tilam yang lebih kecil, anda boleh mengikat bantal Casper dan tempat tidur untuk menyegarkan sepenuhnya set anda. Selain itu, sehingga 21 Januari, anda akan menerima kod tambahan $ 25 dari pembelian masa depan sebanyak $ 100 atau lebih. Casper menawarkan penghantaran percuma ke pintu anda dan mempunyai polisi pulangan 100-malam – jika anda tidak menyukainya, syarikat akan mengambilnya dari rumah anda, tidak ada rentetan yang dilampirkan.

Beli sekarang

Nectar

Tawaran tilam tahun baru nektar

Nectar mengharapkan pelanggan-pelanggan baru Tahun Baru yang bahagia dengan $ 125 off any size mattress, ditambah dua premium bantal sebagai bonus. Tidak seperti peruncit lain yang mempunyai pelbagai jenis kasur, Nectar hanya menawarkan kasur standard dalam saiz dari Twin kepada seorang Raja California. Teknologi tanpa pindahan menjanjikan untuk memastikan anda tidur walaupun semasa pasangan anda meleset dan berubah, sementara teknologi sejuk tidur perlahan mengawal suhu anda sepanjang malam. Syarikat ini nampaknya mempunyai kepentingan terbaik pelanggan di hati, dengan perbicaraan 365-malam, "selama-lamanya" waranti, dan penghantaran dan pengembalian percuma.

Beli sekarang

DreamCloud

tawaran tilam tahun baru dreamcloud

Kasut mewah DreamCloud biasanya sedikit lebih mahal daripada produk Casper, tetapi kini anda boleh membeli apa-apa tilam dengan harga tetap untuk $ 200 off. Cukup tambahkan e-mel anda apabila diminta, dan kupon akan digunakan secara automatik pada checkout. Ini membawa harga tilam ke paras yang setanding dengan persembahan syarikat lain, dan anda dapat menikmati bahan premium seperti penutup Kasmir Blend tangan dan busa memori yang dilancarkan gel. DreamCloud menawarkan percubaan 365-malam dan penghantaran dan penghantaran percuma serta pilihan perkhidmatan White Glove pilihan untuk kos tambahan.

Beli sekarang

Layla

Tawaran tilam tahun baru layla tidur

Mulai sekarang hingga tengah malam pada hari Selasa, 8 Januari, anda boleh membeli tilam Layla untuk $ 100 dari harga biasa. Seperti perjanjian dari Nectar dan Bear, tawaran ini dilengkapi dengan dua bantal percuma untuk menyesuaikan tilam anda. Syarikat itu berbangga kerana menawarkan tidur bersih, terima kasih kepada buih memori tembaga yang diterapkan. Selain membuang air panas dan peluh, tembaga mempunyai sifat antiviral dan antibakteria semula jadi. Tilam juga pelbagai fungsi dengan sisi lembut dan teguh. Syarikat ini akan menghantar kasur anda secara percuma, tetapi dasar pemulangannya agak sukar – walaupun amal. Anda perlu menderma kasur anda untuk kebajikan tempatan dalam masa 120 hari pembelian, snap gambar resit sumbangan, dan hantar ke Layla untuk pembayaran balik penuh. Tetapi hei, itu semua untuk tujuan yang baik.

Beli sekarang

Ungu

tawaran tilam tahun baru ungu

Ini mungkin merupakan kesepakatan yang paling menguntungkan bagi mereka semua – jika anda ingin menaik taraf lebih daripada sekadar tilam anda. Ungu memberikan pelanggan sehingga $ 100 daripada sebarang pembelian tilam, ditambah dengan pilihan salah satu daripada produk berikut secara percuma: lembaran ($ 249 nilai), bantal ($ 169 nilai), tilam ppemutar (nilai $ 129), selimut (nilai $ 169) atau kusyen tempat duduk ($ 119 nilai). Syarikat itu telah membuat nama untuk dirinya dengan kasur "tidak tekanan", yang menuntut untuk melegakan tekanan pada sendi, mata, benjolan dan tepi. Perjanjian ini tersedia semasa bekalan terakhir, dan syarikat menawarkan percubaan 100 malam dengan penghantaran dan pengembalian percuma.

Beli sekarang

Mencari barangan yang lebih hebat? Lihat laman tawaran kami dan pastikan anda mengikuti kami di Twitter.

Kami berusaha untuk membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Jika anda mendapati harga yang lebih baik untuk produk yang disenaraikan di sini, atau ingin mencadangkan salah satu daripada anda sendiri, e-mel kami di dealsteam@digitaltrends.com.

Trend Digital mungkin mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.