R. Kelly Pikirkan Isteri Ex-Nya Memutuskan Anaknya, Joann, Terhadap Dia


R. Kelly

Berpikirlah Daughter's Brainwashed …

Blames Ex untuk Mengubahnya

1/12/2019 1:00 AM PST

EKSKLUSIF

R. Kelly sedang merasionalisasi kecaman anaknya yang kuat terhadap tingkah lakunya – dia percaya mantan isterinya memasak semuanya, walaupun sebenarnya dia telah berpisah dari anaknya selama bertahun-tahun.

Sumber yang dekat dengan R. Kelly berkata … penyanyi R & B tidak kecewa Joann Lee Kelly untuk memecah kesunyiannya dan memanggilnya sebagai "raksasa," kerana dia fikir anak perempuannya hanya mengkritik ibunya, Drea Kellypandangannya. Kami diberitahu dia merasakan otak Drea mencuci semua 3 anak-anak mereka untuk membencinya.

Walaupun sumber kami mengatakan Kelly suka dan merindui anak-anaknya, dia seolah-olah mengabaikan realiti – bahawa dia tidak mempunyai hubungan dengan mereka – dan belum lama ini.

Kelly mempunyai kolaborasi muzik pada tahun 2015 dengan Joann, yang merupakan penyanyi berbakat – tetapi kami diberitahu bahawa dia berfikir Drea telah menjatuhkan baji di antara mereka selepas itu, kerana dia marah Joann telah berada di studio bersamanya.

Kami diberitahu Drea membawa anak-anak mereka ke konsert R. Kelly di Atlanta beberapa tahun yang lalu, tetapi sejak itu dia tidak mempunyai hubungan dengan mereka, dan dia tidak tahu mengapa perkara itu bertukar.

Walau bagaimanapun, sesiapa yang melihat "Surviving R. Kelly" tahu dengan tepat bagaimana Drea merasakan mantannya … dan ia tidak baik. Tidak apa-apa, Drea memberitahu kami pada awal bulan ini dia buka Kelly menjangkau kepada anak-anak kerana mereka semua orang dewasa sekarang dan bebas untuk membuat pilihan mereka sendiri.

Joann nampaknya telah membuat perasaannya sangat jelas, tetapi kami diberitahu bapanya mahu memperbaiki hubungan itu.