Pakai Samsung Galaxy Watch 42mm Bergaya ini dengan harga $ 50 di Walmart


samsung galaxy menonton cuaca 46mm
Julian Chokkattu / Trend Digital

Semua orang sepatutnya mati untuk mendapatkan tangan mereka di Apple Watch, terutamanya sekarang bahawa Siri 5 baru sahaja diumumkan semasa acara September syarikat itu, tetapi jika anda ingin menonjol, lihat Samsung Galaxy Watch. Ia memaparkan wajah jam tangan analog yang bijak menghilangkan diri dari estetik futuristik yang dpt dipakai oleh Apple. Selain itu, ia mempunyai satu ciri yang hebat, penjejakan kecergasan yang tepat, paparan cantik, dan hayat bateri yang hebat. Semua sebab ini menjadikan Samsung Galaxy Watch pilihan kami untuk smartwatch terbaik untuk Android 2019.

46mm Galaxy Watch ini (terdapat juga versi 42mm yang lebih kecil) biasanya dijual pada harga $ 349, tetapi sekarang anda boleh mendapatkannya di Walmart untuk $ 50 off. Pakai smartwatch yang sangat bergaya ini dengan harga $ 299.

Samsung Galaxy Watch pasti jam tangan yang besar, tetapi kelihatan baik walaupun pada pergelangan tangan kecil dan sederhana. Saiznya yang bermakna bermakna skrin sentuh juga lebih besar dan dengan itu lebih mudah untuk mengemudi. Ia kelihatan seperti jam tangan tradisional, tetapi apabila skrin sentiasa aktif dihidupkan, ia tidak lain hanyalah bulatan hitam yang besar. Ini mungkin menghalang sesetengah orang daripada membelinya. Nasib baik, reka bentuknya cantik. Menggoyang bezel berputar yang sama yang terdapat pada pendahulunya, Gear S3 dan Gear Sport, Galaxy Watch adalah menyeronokkan untuk digunakan. Ia berjalan dengan perisian Tizen Samsung sendiri yang, pada pendapat kami, jauh lebih baik daripada OS Wear Google. Antara muka adalah teratur, dan ikon dan maklumat dipaparkan dengan cara logik.

Layar AMOLED 1.3-inci juga cantik. Warna-warna cerah, kulit hitam dalam, dan semuanya kelihatan terperinci. Malah lebih mengesankan adalah bahawa ia tetap berada di luar rumah yang cukup terang, yang memusnahkan pakaian yang paling banyak. Ia dilindungi oleh kaca Gorila DX + gred tentera Corning, yang menjadikan ia bebas daripada gores dan tahan lama.

Melangkau kiri skrin sentuh membolehkan anda melihat 20 aplikasi rawak dengan pemberitahuan langsung, yang boleh anda sentuh untuk interaksi selanjutnya. Melihat, menolak, dan memberi maklum balas kepada pemberitahuan apl adalah sangat mudah dilupakan. Berinteraksi dengan pemberitahuan telefon pintar adalah sedikit terhad walaupun. Anda akan dapat membaca dan mengetepikan teks dan panggilan, tetapi menjawab atau menjawabnya memerlukan telefon pintar anda.

Penjejakan kecergasan Galaxy Watch adalah luar biasa. Terdapat sehingga 39 latihan yang anda boleh menjejaki secara total, dan jam tangan secara automatik dapat mengesan enam latihan seperti berjalan, berlari, dan berbasikal. Monitor jantung terbina dalam adalah sangat tepat, dan semua data kecergasan anda akan disimpan secara automatik dalam aplikasi Kesihatan Samsung. Akhirnya, jam tangan ini boleh bertahan sehingga empat hari dengan bayaran tunggal. Apple Watch hampir tidak dapat mengurus dua hari walaupun dengan penggunaan ringan.

Selain melihat sangat menarik, Samsung Galaxy Watch sangat mudah digunakan, menawarkan banyak penjejakan kecergasan, dan boleh berlangsung lama. Perintahkan versi 46mm di Walmart untuk $ 299 hari ini.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Cadangan Editor