Pakai Elegant Garmin Vivomove HR Hibrid Smartwatch untuk 15% Kurang di Amazon


garmin vivomove hr hibrid smartwatch amazon deal

Baru-baru ini, wearables datang ke dalam diri mereka dari segi gaya dan kelihatan kurang seperti jam tangan tradisional. Mereka datang dalam pelbagai bentuk dan saiz, dari Apple Watch yang anggun dan futuristik ke Fitbit yang langsing dan ringkas. Itu bukan perkara yang buruk, tetapi sesetengah orang mengamalkan pintasan smartwatch dengan wajah yang lebih ortodoks. Sekiranya ia sesuatu yang elegan yang anda inginkan, Garmin Vivomove HR adalah smartwatch yang hebat untuk dipertimbangkan. Anda boleh memakainya pada larian serta ruang dewan.

Jam tangan cantik ini boleh didapati di Amazon untuk diskaun 15%. Daripada membayar harga biasa sebanyak $ 200, memakai tracker kecergasan bergaya ini untuk $ 170. Lebih-lebih lagi, anda boleh mendapatkan $ 50 serta-merta selepas mendapat kelulusan untuk Amazon Rewards Visa card, yang membawa harga lebih rendah ke $ 120.

Vivomove HR adalah smartwatch hibrid yang mempunyai wajah analog klasik dengan tangan mekanikal. Ia menipu menyembunyikan ciri pintarnya. Ia mengukur 43mm dan agak tipis memandangkan ia mempunyai monitor denyutan jantung di belakangnya. Ia datang dengan tali silikon yang bukan perkara paling mewah yang akan anda pakai, tetapi ia sesuai untuk bekerja. Selain itu, anda boleh menggantikannya dengan tali kulit pelindung (dijual secara berasingan) jika anda memilih.

Di bawah tangan Vivomove HR adalah skrin sentuh LED yang menggabungkan dengan lancar dengan seluruh muka jam tangan. Ia tidak mempunyai butang atau mahkota, jadi semua interaksi melalui skrin sentuh. Ketik dua kali dan anda akan melihat paparan skrin utama, yang boleh menunjukkan tarikh dan perkiraan langkah anda. Tatal ke kiri dan ia akan menunjukkan statistik senaman dan ciri pintar yang lain, termasuk cuaca, kawalan muzik dan pemberitahuan. Anda tidak akan dapat melihat keseluruhan mesej teks melalui Vivomove HR. Ia hanya boleh muat satu atau dua perkataan di skrin, yang anehnya adalah sebahagian daripada daya tarikannya. Dengan cara ini, skrin bukanlah yang paling terang, dan kita hampir tidak dapat melihatnya di luar. Anda tidak akan mempunyai masalah untuk memberitahu masa, walaupun, kerana tangan adalah analog, tetapi skrin digital merosot.

Sejujurnya, jam tangan ini bukanlah yang paling lengkap dalam jabatan ciri kesihatan. Sebenarnya, ia memang sangat telanjang. Selain dari pemantauan langkah dan pemantauan kadar jantung, ia juga termasuk pengesanan tekanan: Selepas mendapat kadar denyutan anda, ia memberikan anda skor dari 0 hingga 100 pada bagaimana tekanan anda. Anda juga boleh menjejaki kalori tidur dan kalori yang dibakar, serta menyimpan semua maklumat itu pada aplikasi Connect Garmin. Itu sahaja. Ia tidak mempunyai GPS terbina dan tidak dapat mengesan banyak latihan, tidak seperti Fenix ​​5X, jam tangan multisport premium Garmin.

Hayat baterinya boleh bertahan selama lima hari pada mod pintar. Dan jika anda hanya akan menggunakannya untuk memberitahu masa, ia boleh bertahan selama dua minggu. Boleh tahan.

Apa yang anda bayar adalah penampilan yang unik dan canggih, dan untuk itu, Garmin Vivomove HR mendapat markah yang tinggi. Paparan digital yang halusnya adalah sesuatu yang tidak akan anda lihat di smartwatch lain. Jadi sementara keupayaan penjejakan kecergasannya boleh di bawah purata dan ia hampir tidak kelihatan di luar, ia pasti masih bernilai mengesyorkan.

Untuk lebih banyak pilihan lawati laman-laman ini untuk smartwatches terbaik kami, tawaran smartwatch terbaik, dan pelacak kecergasan terbaik. Dan untuk tawaran yang lebih hebat, lawati halaman tawaran curated kami.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.