Orang Yang Tweeting Mengenai Videogames Sekarang Lebih Daripada Pernah


Salam, dan selamat datang edisi edisi Isnin ini, berita kebudayaan berita WIRED. Apa yang sedang berlaku? Senang awak bertanya. Pertama, permainan video sangat besar di Twitter. Kedua, Universal telah membatalkan pelepasan salah satu filem yang akan datang. Dan akhirnya, orang-orang akhirnya dapat melihat sekilas acara Apple TV + dari Jennifer Aniston dan Reese Witherspoon. Mari pergi!

Orang Yang Tweeting Mengenai Videogames Sekarang Lebih Daripada Pernah

Berikut adalah beberapa berita yang agak mengejutkan-dan lagi, sama sekali tidak. Mengikut data baru, tweet yang memfokuskan pada permainan video dan industri permainan video, sedang mengalami bangun 2019. Pada separuh pertama tahun ini, terdapat lebih daripada 500 juta mesej yang berkaitan dengan permainan yang dipaparkan di Twitter. Jumlah itu menandakan peningkatan sebanyak 20 peratus tahun ke tahun. Satu lagi statistik yang menarik: Tahun ini telah melihat kenaikan 15 peratus dalam akaun yang tweet tentang permainan. Isyarat data bukan sahaja meningkatkan perbualan permainan secara umum, tetapi juga menunjukkan kepada berita terkini seperti Ninja meninggalkan Twitch, dan komen baru-baru ini oleh Presiden Trump yang menyalahkan permainan video untuk perbualan dalam talian yang menguasai keganasan. "Sudah menjadi gila untuk melihat beberapa minggu yang lalu dan melihat aliran besar trend yang datang dari permainan," Rishi Chadha, ketua perkongsian kandungan permainan di Twitter, memberitahu Wartawan Hollywood.

Universal Dibatalkan Pelepasan Pencarian

Berikutan penembakan besar-besaran di Ohio dan Texas yang menyebabkan berpuluh-puluh orang mati dan cedera, Universal Pictures membatalkan pembebasan Pencarian, yang ditetapkan untuk memukul bioskop pada 27 September. Filem, yang studio itu menyebut "thriller sosial satir," memberi tumpuan kepada sekumpulan orang kaya yang memburu orang lain untuk bersukan. Keputusan Universal datang pada tumit Trump membuat penggambaran dianggap di filem itu, tweeting "Liberal Hollywood adalah Racist di peringkat tertinggi, dan dengan Kemarahan dan Benci yang hebat, mereka suka memanggil diri mereka sebagai 'Elite', tetapi mereka bukanlah Elite, sesungguhnya mereka sering menjadi orang yang sangat menentang yang sebenarnya adalah Elite Filem yang dihasilkan dibuat untuk membakar dan menyebabkan kekacauan. " Sementara itu, Universal berkata alasan untuk membatalkan pembebasan ialah "kini bukan masa yang tepat untuk melepaskan filem ini." Tidak jelas jika pelepasan itu akan dijadualkan semula.

Berikut adalah Trailer Pertama untuk Itu Jennifer Aniston-Reese Witherspoon Apple TV + Show

Anda telah mendengar tentangnya untuk beberapa waktu dan kini hampir di sini. The Morning Show, yang menawan Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, dan Steve Carrell, akan mendarat di Apple TV + musim gugur ini. Treler pertama untuk siri mengenai program berita AM adalah di bawah. Tiada kata lagi mengenai sama ada atau tidak akan ada Apple News + tie-in.


Lebih Banyak KERETAIAN WIRED