Keputusan besar-besaran | Natalie Bacon


Keputusan besar-besaran

Ramai orang menyertai Grow You dan Business Online For Her dan mereka benar-benar gembira dengan gabungan itu, tetapi dengan menariknya, saya mendapat jumlah yang sama dengan e-mel yang perlu diambil.

Kebenarannya adalah: anda mungkin memerlukan kedua-duanya. Bukan kerana mereka adalah produk saya (hidup saya tidak berubah sama ada anda mengambilnya-bukan milik anda) tetapi kerana anda memerlukan strategi taktikal DAN kerja minda.

Tumbuh Anda seperti pergi ke gim untuk minda anda. Saya membayar $ 200 / bulan untuk keahlian gim / kelab saya. Saya pergi sekurang-kurangnya 5 hari seminggu. Ini betul-betul apa yang anda raih. Ia bukan satu pengalaman dan pengalaman. Tidak ada habisnya untuk meningkatkan dan meningkatkan fikiran anda, sama seperti tidak ada habisnya untuk bekerja. Ia selama-lamanya.

Perniagaan Dalam Talian Untuk Her (dan program saya yang lain) memberi anda strategi. Anda perlu tahu strategi itu, tetapi anda juga perlu menguruskan fikiran anda seperti yang anda lakukan. Ia tidak sama ada-atau.

Saya membawa ini kerana ia sesuatu yang sering saya lihat dari pelajar dan pelanggan.

Mereka mahu tahu Apa nak buat tanpa mengiktiraf bahawa mereka tidak menjadi seseorang yang baru.

Masalahnya: Anda Pikirkan Anda Perlu Tahu Tindakan Untuk Ambil

Ia tidak mencukupi untuk belajar Apa nak buat.

Anda perlu berubah sepenuhnya awak siapa sebagai peralihan identiti untuk mendapatkan keputusan besar-besaran.

BANYAK orang bekerja keras dan bukan jutawan.

Melakukan lebih banyak perkara yang sama atau sedikit peningkatan tidak akan membantu anda meninggikan hidup anda.

Saya telah menaikkan hasil saya sambil mengambil tindakan yang seolah-olah sama, tetapi benar-benar berbeza.

Saya mencipta kursus apabila saya bersikap sibuk sebagai blogger.

Saya mencipta program sebagai Life and Business Coach.

The tahap Keputusan saya adalah sama sekali berbeza walaupun dalam kedua-dua senario saya mencipta program.

Perubahan ini adalah hasil perubahan dalam identiti saya. Saya seorang yang berbeza daripada saya 3 tahun yang lalu. Saya tidak dapat dikenali. Saya benar-benar meninggikan hidup saya.

Ini sangat sukar untuk dilakukan sendiri. Saya telah melabur ribuan dan ribuan dolar untuk membuat ini berlaku. Anda memerlukan jurulatih atau program untuk mewujudkannya. Inilah cara saya melakukannya, dan inilah yang saya bantu pelajar dan pelanggan saya lakukan.

Keputusan besar-besaran merujuk kepada tahap hasil yang anda miliki dalam mana-mana bidang kehidupan anda.

Sebelum saya menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menaikkan hasil dengan besar-besaran, saya ingin mengkaji semula tindakan besar-besaran dan berfikir secara besar-besaran dengan anda (dua konsep yang saya ajar).

A Review: Action Massive + Thinking Massive

Tindakan besar-besaran mengambil tindakan yang mencukupi untuk mendapatkan hasil yang anda inginkan (walaupun rintangan; tidak berhenti); ia menghasilkan.

Tindakan pasif adalah pembelajaran dan penggunaan (podcast, kursus, konferensi).

Alasannya berfungsi ialah anda mengubah pemikiran anda dari "Saya akan mencuba ini" kepada "Saya komited untuk ini tidak kira apa."

Masalah dengan tindakan besar-besaran ialah anda boleh mengambil tindakan tanpa menilai hasilnya, yang menyebabkan anda terus mendapatkan hasil yang sama (misalnya: terus membuat tawaran dan tidak ada yang membeli, melakukan lebih banyak hal yang sama tidak akan berfungsi) .

Penyelesaian kepada tindakan besar adalah pemikiran yang besar.

Pemikiran besar-besaran memikirkan pemikiran baru berulang kali sehingga anda mendapat hasil yang anda inginkan.

Contoh: Mempraktikkan pemikiran, "Suatu hari saya boleh membuat $ 500k setahun." Pemikiran ini akan membantu anda bergerak dari "Tidak mungkin membuat $ 500k setahun" tetapi ia tidak akan membawa anda ke $ 500k kerana orang yang membuat $ 500k tidak berfikir "suatu hari ini mungkin," mereka memikirkan sesuatu seperti "membuat $ 500k begitu mudah Saya tidak tahu bagaimana tidak untuk melakukannya. "

Oleh itu, dengan tindakan yang besar, anda melakukan tindakan berulang kali. Dengan pemikiran yang besar, anda berfikir pemikiran baru berulang-ulang.

Kerja ini tidak pernah dilakukan. Sekiranya anda mahukan kehidupan yang penuh di mana anda mengubah pengalaman anda dan berkembang, anda akan sentiasa menggunakan tindakan yang besar dan pemikiran yang besar.

Hasil daripada melakukan kerja ini adalah hasil yang besar.

Anda tahu ia berfungsi jika anda melihat peralihan identiti yang lengkap dan meningkatkan hasil anda. Ia tidak lebih baik atau lebih daripada yang sama, ia sangat berbeza.

Emosi Anda Beritahu Kebenaran (Bahan Api Matlamat)

Emosi yang mendorong tindakan anda adalah perkara yang penting.

Itulah yang memberitahu saya sama ada anda akan berjaya jangka panjang (saya bercakap mengenai perkara ini dalam Podcast Bahan Api Sasaran).

Jika anda didorong oleh komitmen, cinta, atau semangat, anda akan berjaya.

Jika anda didorong oleh ketakutan, bimbang, dan kekecewaan, anda akan berhenti.

Ini berbeza daripada ketidakselesaan biasa yang datang bersama dengan penetapan matlamat. Ini berbeza dari rasa malu kerana tiada siapa yang membeli produk anda atau menunjukkan kepada acara anda. Bahawa ketidakselesaan itu baik kerana ia bergerak anda maju dan anda menjadi lebih kuat daripadanya. Tetapi itu bukan Fuel Matlamat utama yang mendorong matlamat anda. (Lihat: Senibina Discomfort yang Disengajakan)

Emosi memicu tindakan anda memberitahu saya apa yang anda fikirkan. Apabila saya melatih seseorang dan mereka termotivasi oleh ketakutan dan tekanan, saya tahu mereka menuju masalah lebih banyak dan kemungkinan akan melambatkan atau berhenti. Apabila seseorang komited dan teruja, saya tahu mereka akan bekerja melalui masalah mereka.

Langkah-langkah Untuk Menggunakan Keputusan Besar-besaran

Jadi, untuk anda … jika anda mahu menaikkan umur dan hasil anda supaya anda dapat keputusan besar-besaran, lakukan langkah-langkah berikut.

Berikut ialah langkah-langkah untuk mendapatkan hasil yang besar:

  1. Kenal pasti bidang kehidupan anda di mana anda mahu hasil yang berbeza (kesihatan, berat badan, minda, hubungan, keluarga, kawan, wang, perniagaan, kerjaya, hobi, rumah, keseronokan, dan sebagainya). Contoh: Ingin kehilangan 50lbs, berjumpa pasangan hidup anda, dapatkan pekerjaan impian anda, atau buat enam angka dalam perniagaan anda. Anda juga boleh mendaftar untuk latihan webinar percuma di sini: 9 Tools To Uplevel Your Life
  2. Tanya diri anda apa pendapat anda mengenai hasilnya. Tulis betul apa yang anda fikirkan mengenai hasil yang anda mahu. Contoh: Mari kita "mencari pekerjaan impian anda" sebagai hasil yang anda mahukan …. Apa yang anda fikirkan tentang itu?
    Adakah anda berfikir: 1) "Saya tahu ini akan berlaku dan saya komited kepadanya; ini berfungsi "ATAU anda berfikir 2)" ia adalah pasaran kerja yang buruk, kemelesetan akan datang, saya terlalu tua, dan lain-lain "?
  3. Tanya diri sendiri apa emosi yang dihasilkan dari pemikiran itu. Contoh: 1) bertenaga, teruja, komited, ATAU 2) ragu, tidak pasti, dan bimbang.
  4. DUA pilihan: 1) Pikiran dan perasaan anda sejajar dengan hasil yang anda inginkan, maka anda perlu bekerja pada tindakan. Tanya … apa tindakan yang boleh saya ambil dari sini? 2) Fikiran dan perasaan anda TIDAK sejajar dengan mempunyai hasil yang diinginkan, maka anda perlu bekerja pada pola pikir dan emosi. Latihan saya adalah berdasarkan minda kerana tindakan akan secara semulajadi mengalir apabila anda mengenal pasti sebagai mempunyai hasil yang anda inginkan. Ia jarang sekali menjadi masalah tindakan.

Anda perlu bertanya kepada diri sendiri atau mempunyai seorang jurulatih bertanya kepada anda) … "Apa yang anda fikirkan perkara ini yang anda mahu? Apa perasaan awak? "

  • Contoh 1: "Saya mengambil banyak tindakan, saya suka kerja ini, saya sangat teruja untuk apa yang akan datang, saya berdebat antara melakukan dua perkara ini … apa pendapat anda ?!"
  • Contoh 2: "Saya tidak tahu apa yang salah, tiada kerja, saya tertanya-tanya sama ada ia mungkin untuk saya, ini tidak berfungsi."

Bagaimana anda berfikir dan merasakan matlamat anda dan di mana anda menuju adalah apa yang akan menentukan tahap hasil yang anda buat.

Tidak cukup untuk mempelajari tindakan itu; ia tidak mencukupi untuk mendapatkan mindset-anda perlukan KEDUA.

Nota Akhir!

Sekiranya anda tidak mempunyai tahap hasil yang anda mahu-jika anda tidak mempunyai keputusan besar-besaran, anda perlu mendapatkan jurulatih dan program untuk membantu anda menghancurkan identiti semasa anda.

Ia adalah nasihat terbaik yang saya miliki untuk anda, dan ia akan mengubah hidup anda selama-lamanya. Saya tahu kerana ia bekerja untuk saya. Ia satu-satunya perkara yang benar-benar berfungsi.