Kamera Tindakan GoPro Hero7 Dapat Harga Drop pada Amazon Menjelang Hari Bapa


amazon hari perjanjian hari di gopro hero7 tindakan kamera 38814099 hitam 135 landskap live video master 720x720

Mendapat seorang petualang yang suka basikal, kenaikan, berenang, melayari atau berski? Jika ya, kamera tindakan mungkin menjadi pertaruhan terbaik untuk hadiah Hari Bapa yang menyenangkan dan menyenangkan yang dia akan benar-benar menikmati. GoPro telah lama menjadi peminat cam tindakan, dan GoPro Hero7 Black adalah model kegemaran kami di pasaran, berkahwin dengan ketahanan yang lasak dengan prestasi foto dan video premium. Kini, menjelang Hari Bapa, anda boleh menangkap anda di Amazon untuk hanya $ 329, turun dari $ 400 biasa. Ahad hanya beberapa hari lagi, maka bertindak sekarang sebelum anda mengecewakan ayah dengan menetap pada set stoking yang lain. Sekiranya ayah lebih dari satu titik dan menembak lelaki, kami juga mendapati perjanjian kamera Canon EOS DSLR yang hebat.

Siri GoPro Hero adalah kamera tindakan yang paling maju yang ditawarkan oleh jenama, dan manakala edisi Silver dan White adalah kamera cemerlang di dalam dirinya sendiri, Hero7 Black adalah krim tanaman. Pelbagai ciri-ciri dari rakaman yang sangat licin ke kalis air tanpa perumahan sehingga 33 kaki tempat GoPro Hero7 Black dalam kelas di atas, dan membuat tindakan ini cam mencari Hari Bapa yang hebat. Penstabilan HyperSmooth menyediakan sokongan seperti gimbal terbina dalam sepanjang momen shakest, sebagai contoh penerbangan udara helang. Skrin sentuh pintar seperti telefon pintar menjadikan snap, dan kawalan suara pintar menawarkan lebih banyak kebebasan berbanding sebelum ini untuk merakam video atau menangkap foto melalui arahan audio. Cukup katakan "GoPro, mulakan rakaman" atau "GoPro, ambil gambar," dan tonton muka ayahmu dengan penuh kegembiraan terhadap kamera tindakan baru yang mengagumkan.

Jurugambar jurugambar dan jurugambar adalah terikat untuk merangkul ciri teknikal GoPro Hero7 Black. The Hero7 Black menangkap semua tindakan dengan video 4K60 yang terkemuka, dan foto Super menambah 12MP gambar dengan HDR, pemetaan nada, dan banyak lagi. Sedikit perkara dengan video 8x Slo-Mo, atau menangkap video yang stabil pada masa-waktu dengan Time Warp, kemudian mempercepatkannya sehingga 30x. Akhirnya, livestreaming Hero7 Black akan membiarkan bapa anda berkongsi tindakan semata-mata menerusi Facebook Live yang pastinya akan menjadi lebih sejuk daripada meme lama dan lelucon buruk yang dia telah berkongsi dengan anda sebelum ini.

Kini hanya $ 329, GoPro Hero7 Black ini membuat tawaran hebat, dan mencari Hari Bapa yang hebat. Sekiranya harga masih agak curam, lihatlah beberapa alternatif kamera tindakan kegemaran kami. Siapa tahu, Ayah anda mungkin memuji anda pada kawalan diri fiskal anda.

Mencari barangan yang lebih hebat? Cari tawaran iPad, tawaran TV, tawaran Perdana Hari awal dan banyak lagi mengenai tawaran teknologi terbaik kami.

Kami berusaha untuk membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan memilih apa yang kami tutup dengan berhati-hati dan bebas. Jika anda mendapati harga yang lebih baik untuk produk yang disenaraikan di sini, atau ingin mencadangkan salah satu daripada anda sendiri, e-mel kepada kami dealsteam@digitaltrends.com.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.