Kalung Talisman Mempunyai Peranan Dalam Filem "Seni Perlumbaan Dalam Hujan"


Pendants Talisman telah muncul di layar besar dalam filem James Bond, pengembaraan Sci-Fi, dongeng, perjalanan rohani dan emosi.

Tetapi apabila anda membuat penggambaran filem di Vancouver dan anda memerlukan jimat atau dua atau tiga, anda pergi ke perhiasan Pyrrha. Sekurang-kurangnya itulah yang dilakukan pereka kostum Monique Prudhomme, pertama, ketika bekerja dengan Julia Roberts pada filem 2017 Wonder dan baru-baru ini sambil mencari loket yang bermakna untuk The Seni Perlumbaan Dalam Hujan, yang dikeluarkan pada 9 Ogos 2019 (20th Century Fox). Diadaptasi dari novel terlaris oleh Garth Stein, yang diarahkan oleh Simon Curtis dan dibintangi oleh Milo Ventimiglia dan Amanda Seyfried, film itu, seperti buku yang diriwayatkan oleh Enzo pelacur emas. Dengan suara duniawi dan bijak Kevin Costner, membawa kita dalam perjalanan melalui sahabat baiknya dan pemandu racecar Denny (Ventimiglia) dan kehidupan dan ikatan yang mereka bentuk di sepanjang jalan serta cinta, kehilangan, kerinduan dan pembelajaran tentang kehidupan melalui manuver racecar. Bagi mereka yang belum membaca buku itu, saya tidak mahu memberikan filem itu jauh tetapi sebelum saya pergi lagi, inilah cetusan spoiler.

Amanda Seyfried sebagai Hawa dalam "Seni Perlumbaan Dalam Hujan" dalam kalung 'Penganut Abadi' Pyrrha

ihsan Pyrrha melalui 20th Century Fox

Curtis dan Prudhomme telah mengambil beberapa lesen kreatif dengan menenun dalam kalung yang bukan dalam buku asal Stein tetapi mempunyai makna tersembunyi yang menjadi jelas ke arah bahagian akhir filem itu. Amanda Seyfried memainkan Eve, isteri Denny yang mana Prudhomme telah memilih kalung penting dari koleksi itu. "Selepas melihat banyak kepingan kami, yang satu ini paling mengasyikkan dengan makna dalam alur cerita," jelas Danielle Papin yang bersama dengan suami Wade Papin merekabentuk koleksi Pyrrha. Sekeping yang Eve memakai dalam talisman Eternal Devotion 14K emas yang menampilkan mawar heraldik, mewakili cinta yang bertahan masa dan kematian. "Makna yang sangat simbol dari Eve dan dalam ertikata, seluruh arka keluarga," tambah Danielle. Di bahagian akhir filem ini, kita melihat bahawa jimat telah disampaikan kepada anak perempuan Eve, Zoe dan akan tetap bersama dengannya sebagai pusaka berharga.

Pyrrha14K Abadi Kekuaian Kalung Talisman

Dengan hormat dari Pyrrha

Pengarah Perhubungan Awam Lynsey Brother untuk Pyrrha, menjelaskan, "Saya suka bekerja dengan Monique. Dia tahu apa yang dia mahu, tetapi dia juga membenarkan pelakon-pelakon itu untuk terlibat dalam pilihan terakhir-kerana mereka adalah orang yang perlu memainkan peranan dan jemarinya perlu merasa sesuai untuk mereka semasa mereka bekerja di filem itu. " tambah, "ketika kami bekerjasama Wonder, yang juga ditembak di Vancouver, Monique membawa sekumpulan potongan untuk Julia Roberts untuk dipilih kerana dia sangat spesifik dan suka mempunyai tangan peribadi dalam memilih apa yang dia pakai dalam watak. Sebagai ibu seorang lelaki dengan perbezaan wajah yang teruk yang menavigasi sekolah awam untuk kali pertama, dia memilih 'Semasa saya menghirup kalung Talisman Hope I Hope dan cincin jiran 'Kreativiti'. Eagles yang dipaparkan di kalung itu adalah simbol kekuatan dan keberanian, sementara burung pipit di cincin bercakap tentang pemikiran dan cita-cita yang lebih tinggi, mengingatkan kita untuk menggunakan kreativiti untuk menyelesaikan masalah. "

Julia Roberts dalam filem 2017 Wonder memakai Pyrrha 'While I Breath, I Hope "Kalung Talisman

Dengan hormat dari Pyrrha

Pyrrha "Sedang saya Terhidap Saya Harapan" Loket Talisman

Dengan hormat dari Pyrrha

Pyrrha 'Cakera Kreativiti'

Dengan hormat dari Pyrrha

Julia anak perempuan dalam filem, Melalui memakai Pyrrha's 'Jimat tidak berperasaan, yang diberkati oleh neneknya sebagai tanda pengorbanan yang dibuatnya untuk kesejahteraan saudaranya. "Ia begitu hebat melihat bagaimana perhiasan kita boleh menambah lapisan lain ke jalan cerita," kata Wade Papin.

Rindu Talisman Pyrrha 'Tanpa Seribu'

Dengan hormat dari Pyrrha

Julia Roberts juga memakai Pyrrha di skrin besar dalam filem itu Larry Crowne. Wataknya memakai Aurora dan Cupid intaglio. Di samping itu, suami Julia, Daniel Moder membelikan Pyrrha's 'Mama jugak ' untuk Hari Ibu beberapa tahun lalu

Pelakon lain yang memakai jimat Pyrrha di filem (beberapa lagi yang telah ditembak di Vancouver) termasuk Charlize Theron di Tully, Kate Winslet dalam Gunung Antara Kami, Ellen Page dalam Ke Hutan dan Jennifer Morrison dalam Pada suatu masa dahulu, dalam kalangan yang lain.

Perhiasan Pyrrha telah beroperasi sejak tahun 1995 apabila Danielle dan Wade Papin bermula menggunakan meterai lilin simbol tulen dan imejan dari era Victoria, semua dengan makna yang berbeza dan yang memberi inspirasi kepada pemakai pada tahap peribadi. Duo yang berkahwin menggabungkan teknik dunia lama dan membuang semua kepingan mereka dalam logam berharga yang direkabentuk. Kedai utama jenama ini terletak di Los Angeles dan koleksi itu boleh dibeli secara dalam talian atau dari peruncit antarabangsa.