IMDb Freedive Mempunyai Filem Streaming dan Rancangan TV Streaming yang disokong Iklan PercumaIMDb, laman web filem dan TV yang kaya maklumat, melancarkan saluran video percuma, disokong iklan, di A.S. minggu ini. IMDb Freedive menawarkan pelbagai pilihan siri televisyen popular dan filem-filem ciri Hollywood, semuanya tersedia tanpa langganan berbayar. Berita mengenai perkhidmatan kandungan streaming percuma untuk pemilik TV Kebakaran mula beredar pada Ogos lepas.

Pada pelancaran Freedive, pilihan rancangan TV disertakan Pinggir, Heroes, Sarjana Muda, dan Tanpa jejak. Filem Hollywood disusun mengikut kategori. Filem baris teratas termasuk hits Awak, Foxcatcher, Memento, Monster, Jalankan Lola Run, The Illusionist, Samurai terakhir, dan Cinta sejati.

Kategori IMDb Originals termasuk temuduga selebriti, dokumentari, siri pendek, treler, berita, dan liputan festival filem, pameran anugerah, dan acara berkaitan. Jika IMDb Freedive menarik penonton besar kerana kandungan yang mendalam, walaupun iklan, taruhan mudah saluran itu akan meningkatkan pengeluaran ciri asal dan subjek pendek.

Pilihan X-Ray pada video Amazon Prime juga boleh didapati dengan Freedive. X-Ray melancarkan pangkalan data maklumat filem dan televisyen IMDb untuk kandungan tambahan. Semasa menonton pertunjukan atau filem, anda boleh menjeda tindakan dan memaparkan X-Ray dalam lapisan skrin dengan bit maklumat ringkas mengenai pelakon di tempat kejadian, soundtrack, lokasi, tajuk berkaitan, nota adegan dan banyak lagi. Jika anda mengetuk salah satu daripada maklumat maklumat, X-Ray akan lebih mendalam dengan kandungan tambahan pada topik tertentu.

Jika anda menggunakan peranti Fire TV untuk kandungan streaming, saluran Freedive IMDb sudah menjadi pilihan menu seperti Netflix atau Amazon Prime. Hanya klik pada saluran dan mula menikmati kandungan.

Freedive juga boleh didapati di laman web IMDb. Anda tidak memerlukan langganan berbayar untuk menonton saluran, tetapi anda perlu log masuk. Masuk ke dalam tidak diperlukan dengan peranti TV Bomba kerana mereka sudah tahu siapa anda.

Anda boleh melog masuk ke laman web IMDb Freedive menggunakan maklumat login Google, Facebook, atau Google anda, atau dengan membuat akaun IMDb percuma. Jika anda lebih suka menyimpan aktiviti Freedive anda dari media sosial dan akaun Amazon anda, anda harus tahu bahawa Amazon memiliki IMDb.

Sebaik sahaja anda telah melog masuk ke IMDb, sebagai tambahan kepada filem panjang dan rancangan TV percuma, ciri tambahan termasuk cadangan peribadi untuk kandungan Freedive dan keupayaan untuk membuat senarai menonton skrin besar filem yang akan datang dengan makluman e-mel apabila mereka membuka di teater berhampiran anda. Ahli IMDb juga boleh menilai rancangan dan filem yang mereka tonton dan menyumbang kepada pangkalan data filem dan televisyen IMDb.