House of Marley's Exodus ANC adalah Wireless First ANC Headphones


rumah marley exodus anc noise membatalkan headphone homestyle11

Ketika kami menuju ke musim cuti, mengharapkan untuk melihat sekumpulan produk melanda pasaran yang mengusik kembali pada bulan Januari di CES. Contoh hari ini ialah headphone baru $ 250 Exodus ANC House of Marley. Mereka adalah tendangan pertama syarikat itu dalam satu set tin-membatalkan hingar tanpa wayar, dan mereka berdasarkan pada fon kepala tanpa wayar $ 200 Exodus sebelum ini. Mereka menyertai Liberate Air, earbuds wayarles pertama yang pertama di dalam jenama ini.

Untuk tambahan $ 50, House of Marley telah memasukkan teknologi pembatalan hingar aktif yang boleh dihidupkan dan dimatikan melalui suis khusus pada lubang suara kiri. Butang lain yang berdedikasi pada earpiece yang betul membolehkan anda melibatkan "mod monitor" Exodus ANC yang membolehkan bunyi luar masuk melalui mikrofon luaran dan bukannya membatalkannya.

Butang fizikal lain pada lubang suara sebelah kanan membolehkan anda mengawal kelantangan, main / jeda, lari trek, dan akses kepada pembantu suara pilihan anda (bergantung pada telefon pintar anda).

Keselesaan juga mendapat bonggol, dengan padding busa memori lebih banyak pada ikat kepala dan earcups. Jika tidak, Keluaran ANC mengikuti spesifikasi Exodus dengan teliti, dengan Bluetooth 5.0, bahan yang lebih mampan dan boleh dikitar semula seperti keluli tahan karat, aluminium, dan kayu yang bertanggungjawab. Pemandu 50mm di dalam telinga masing-masing mampu menghasilkan semula semuanya dari 20Hz hingga 20kHz, menurut syarikat itu.

Sekiranya ciri pembungkusan hingar aktif tidak mencukupi untuk merayu kepada pengembara yang mencari bunyi mudah alih, hayat bateri harus mengelak kesepakatan itu. Pada 28 jam dengan ANC dihidupkan, itu sudah menjadi nombor yang sangat dihormati, tetapi ia melompat hingga 80 jam dengan ANC dimatikan, House of Marley mendakwa. Tangkapan cepat 15 minit melalui USB-C akan memberi anda tambahan enam jam masa bermain.

Reka bentuk ANC Exodus (dan Exodus biasa) mungkin berpolari dengan tongkat slaid earcup yang terdedah dan tali elektrik yang dibengkokkan, tetapi jika anda bukan peminat kelihatan licin, seperti jenama Beats, Sony, dan Skullcandy, Exodus ANC mungkin hanya tiket.

Untuk $ 250, anda tidak akan menemui telinga fon telinga, wayarles, dan ANC yang lebih tinggi – mereka cenderung agak lebih mahal, atau lebih murah. Walau bagaimanapun, pembatalan bunyi bukanlah perkara yang paling mudah untuk mendapatkan hak, harga yang sangat baik atau tidak, banyak bergantung kepada bagaimana berjaya House of Marley kuku usaha sulungnya tanpa wayar.

ANC Exodus boleh didapati sekarang di HouseofMarley.com, Amazon dan peruncit pilih lain untuk $ 250.

Cadangan Editor