Hilang Siri Apple Watch 3 Pada Hari Perdana? Walmart Got You Covered


Ciri-ciri menonton siri 3 Apple
Kesepakatan Perdana Hari Amazon pada Apple Watch cukup bagus, namun ia terjual dalam tempoh 24 jam pertama dari acara jualan tahunan 48 jam. Sebagai alternatif, kami akan mencadangkan anda membeli Walmart, yang mempunyai Siri Watch Apple 3 tersedia untuk $ 80 dari harga biasa, bersama-sama dengan penghantaran percuma selama dua hari.

Biasanya $ 279, Walmart mempunyai saiz 38mm Apple Watch Series 3 yang ditandakan ke bawah hanya $ 199 – yang sebelum Perdana Hari adalah harga terendah yang boleh didapati di mana-mana sahaja. Jika anda memerlukan saiz 42mm, Walmart juga mempunyai itu ditandakan $ 80 hingga $ 229. Walaupun ia bukan yang terbaru dan paling hebat dari Apple, apabila ia datang kepada smartwatches, ia pastinya pilihan yang kukuh. Jika anda sedang mencari Siri Watch Apple 4, Amazon mempunyai beberapa diskaun pada smartwatch Apple terkini.

Siri 3 adalah smartwatch serba boleh, jika bukan salah satu yang lebih baik di pasaran. Ia kalis air, mempunyai keupayaan pengesanan kecergasan yang hebat, dan sokongan aplikasi yang sangat baik. Pasti, lebih banyak smartwatches kecergasan-centric seperti Garmin Forerunner atau Fitbit Versa mungkin lebih sesuai untuk bekerja, tetapi kami mendapati Apple Watch menjadi tepat, dan lebih mudah digunakan.

Pemproses dwi-teras S3 adalah peningkatan yang besar – kelebihan Apple Watches yang lalu hilang, digantikan dengan pengalaman yang lebih lancar dan responsif. Hayat bateri juga bertambah baik dengan ketara: Siri 3 adalah Apple Watch yang pertama untuk memaparkan hayat bateri "sepanjang hayat" selama kira-kira 18 jam secara purata. Walaupun anda masih memerlukan telefon anda untuk dipasangkan untuk akses internet, GPS bersepadu bermakna ia akan berfungsi dengan baik pada berjalan kaki, kenaikan dan berjalan di mana membawa telefon anda tidak diperlukan.

Tawaran Smartwatch Perdana Hari lain

Apple Watch bukan satu-satunya perjanjian smartwatch Perdana di luar sana. Kami telah mendapat senarai terkini tawaran terbaik pada smartwatches yang masih ada sekarang. Kami akan mengesyorkan bertindak dengan cepat seketika, kerana smartwatches nampaknya menjadi salah satu barangan yang menjual lebih baik kali ini. Untuk peminat Android, tawaran $ 299 ini pada Samsung Galaxy Watch adalah satu yang perlu dipertimbangkan.

Pada akhir yang lebih murah, $ 65 Amazfit Bip adalah smartwatch menghairankan yang mampu untuk mereka yang tidak mahu memecahkan bank. Ia menawarkan penjejakan kecergasan yang baik dan keupayaan untuk menyegerakkan dengan telefon anda untuk menerima pemberitahuan dari aplikasi terpilih.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.