Dapatkan TV Smart 4K Samsung 65-Inch ini untuk 50% Off Massive di Walmart


Samsung smart tv 50 peratus off pada walmart body

Sekiranya anda berbayar, mungkin sukar untuk membeli TV 4K mewah, tetapi itu tidak bermakna anda tidak boleh mendapatkan model yang kukuh pada harga yang berpatutan. Walmart telah menurunkan harga Samsung 65-inci Class 4K Ultra HD Smart LED HDR TV (Model NU7300) sebanyak 50%. Biasanya $ 1,400, kini boleh didapati hanya $ 700.

Sejak $ 700 masih tidak dapat dicapai bagi kebanyakan daripada kita, Walmart membantu mereka yang mempunyai kredit yang kukuh dengan memisahkan kos dalam tempoh 12 bulan, yang berfungsi untuk $ 69 sebulan. Ia adalah jarang untuk mencari kesepakatan TV yang lebih baik dengan diskaun 50%, jadi anda lebih baik tidak ketinggalan ini.

TV pintar 4K ini mempunyai skrin melengkung 65 inci yang memaparkan visual yang jelas dan menghasilkan gambar-gambar yang bersemangat dan berwarna-warni. Ia juga menyampaikan persembahan halus yang sempurna untuk pengaturcaraan sukan, menonton filem, dan permainan video. Pendiriannya dilengkapi dengan pengurusan kabel terbina dalam untuk melihat lebih bersih dan pilihan organisasi yang mudah. Anda juga boleh memasang TV ini dengan dinding dinding (tidak termasuk). Ciri-ciri lain termasuk tiga port HDMI untuk pemain filem dan sambungan konsol permainan, dua port USB supaya anda boleh memuat naik gambar untuk persembahan slaid, dan sambungan internet untuk akses kepada pelbagai perkhidmatan penstriman, seperti Netflix dan YouTube.

Samsung NU7300 mempunyai reka bentuk yang indah. Tubuhnya sedikit melengkung dan sebahagian besarnya diperbuat daripada plastik kecuali sempadan logam. Pendirian ini menyokong TV dengan baik, tetapi berhati-hati kerana ia goyah apabila bergerak.

Dari segi kualiti gambar, TV ini mempunyai enjin UHD yang secara automatik meningkatkan kualiti video anda. Sama ada kualiti 480p, 720p, 1080p, atau bahkan 4k, ia masih kelihatan baik di TV ini. Ia mempunyai nisbah kontras yang hebat, jadi memaparkan orang kulit hitam yang mendalam di dalam bilik gelap tidak menjadi masalah sama sekali. Ia juga boleh memaparkan kandungan SDR pada kecerahan yang mencukupi, tetapi apabila ia berkaitan dengan kandungan HDR, ia tidak dapat menonjolkannya. Kualiti gambar keseluruhan Samsung NU7300 sangat bagus, walaupun ia tidak sesuai untuk ruangan yang luas kerana imej merosakkan apabila dilihat pada sudut. TV ini juga termasuk Motion Rate 120, yang membolehkan anda menonton kandungan pantas tanpa banyak kabur.

Samsung NU7300 menawarkan Panduan Universal, yang menyusun kandungan kegemaran anda dari peranti dan aplikasi lain ke dalam satu menu mudah dijelajah. Ia akan mengesyorkan rancangan popular dan anda juga boleh menyesuaikannya. Anda juga boleh memuat turun aplikasi SmartThings pada telefon pintar anda untuk mengawal dan memantau TV ini dan peranti lain.

Lain-lain TV mewah akan dikenakan bayaran sebanyak $ 1,000 atau lebih. Jika sudah tiba masanya untuk membeli TV baru, jangan ketinggalan TV Smart berpatutan ciri-ciri ini dari Walmart. Dapatkan HDR TV 65 inci Kelas HD LED TV HDR Smart HD didiskaun 50% yang besar.

Mencari barangan yang lebih hebat? Cari tawaran TV pintar dan jualan Perdana Hari awal di halaman tawaran teknologi terbaik kami.

Kami berusaha untuk membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan memilih apa yang kami tutup dengan berhati-hati dan bebas. Jika anda mendapati harga yang lebih baik untuk produk yang disenaraikan di sini, atau ingin mencadangkan salah satu daripada anda sendiri, e-mel kepada kami dealsteam@digitaltrends.com.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.