Dapatkan Garmin Instinct Watch Watch untuk $ 31 Kurang di Amazon


garmin naluri jualan amazon

Smartwatches adalah alat yang hebat untuk sebab utama ia membantu kami bersaing dengan aktiviti harian kami dengan fungsi yang mudah diakses pada dail. Sekiranya anda cukup jenis outdoorsy dan ingin melengkapkan diri anda dengan kemasan yang boleh dimuatkan dengan high end, maka yang Garmin Instinct Outdoor Watch hanya boleh semak semua kotak yang betul untuk anda. Dapatkannya untuk $ 31less daripada tag harga biasa $ 300 di Amazon. Tambahan pula, anda mungkin menjadi salah satu pemegang kad Visa Amazon Rewards yang layak untuk mengetuk satu lagi $ 50 di atas harga jualan $ 269.

Naluri adalah salah satu jam tangan terbaru dalam barisan Garmin yang dikeluarkan pada Oktober tahun lepas. Dibina untuk aktiviti luar yang luar biasa, ia memperlihatkan luaran yang lasak dan tahan lasak yang boleh didapati dengan warna-warna halus dan suka bermain. Bezel dan kesnya diperolehi daripada polimer bertetulang serat sementara tali silikon pasti membuat fit dan selesa. Jam luaran yang boleh dipercayai mempunyai standard 810G gred tentera AS untuk haba, kejutan, dan rintangan air sehingga 100 meter. Tidak perlu dikatakan, anda boleh mengambil jam tangan ini dengan anda ke kolam renang dan pancuran.

Bagi peminat siri Garmin Fenix ​​5X, anda akan teruja untuk mengetahui bahawa Naluri mengambil beberapa ciri terbaiknya pada titik harga yang lebih berpatutan. Ia dilengkapi dengan kompas tiga paksi, altimeter barometrik, dan pelbagai sistem satelit navigasi global. Ambil jalan yang kurang mengembara dengan GPS, GLONASS, Galileo, dan ciri TracBack untuk membimbing anda melalui laluan yang sama kembali ke tempat anda bermula.

Penjejakan aktiviti sudah pasti di luar carta dengan profil pramuat khusus untuk menjalankan, mendaki, berbasikal, dan berenang. Ia juga mempunyai kadar jantung dan monitor tekanan terbina dalam untuk memberi anda idea keamatan latihan anda. Garmin menyediakan aplikasi yang disertakan seperti Garmin Explore untuk merancang perjalanan ke hadapan, dan Garmin Connect di mana statistik anda dimuat naik secara automatik untuk penjejakan perkembangan jangka panjang serta melibatkan komuniti kecergasan dalam talian.

Garmin mungkin lebih fokus pada kecergasan tetapi anda juga boleh mempunyai akses kepada pemberitahuan pintar apabila disegerakkan ke telefon pintar serasi Bluetooth anda. Kebolehbacaan tidak sepatutnya menjadi masalah kerana ia memamerkan paparan yang sangat ketara dengan kimia, dan paparan tahan calar. Anda juga harus dapat menikmati hayat bateri yang cemerlang yang dapat meregangkan hingga 14 hari dalam mod smartwatch dan sehingga 16 jam dalam mod GPS.

Untuk menonton yang berat pada ciri-ciri, yang Garmin Instinct Outdoor WatchJisim 1.76 auns atau harga diskaunnya $ 260 di Amazon tidak sepatutnya menimbang anda.

Mencari alternatif Fitbit yang lebih hebat? Lihat apa yang kami ada pada jam tangan Apple, tawaran pintar smartwatch yang terbaik pada bulan Ogos, penjejak kecergasan dan banyak lagi pada halaman tawaran curate kami.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.