Bing mempunyai masalah lucah kanak-kanak – TechCrunch


The Daily Crunch adalah RoundCopunch's kisah-kisah terbesar dan paling penting kami. Jika anda ingin mendapatkan ini dihantar ke peti masuk anda setiap hari di sekitar 9 pagi Pasifik, anda boleh melanggan di sini:

1. Microsoft Bing tidak hanya menunjukkan pornografi kanak-kanak, ia mencadangkannya

Laporan yang ditugaskan oleh TechCrunch telah menemui bukti yang membingungkan pada enjin carian Microsoft. Penemuan kami menunjukkan kegagalan besar di bahagian Microsoft untuk menangkap enjin carian Bing secara memadai dan mencegah carian dan imej yang disyorkan untuk membantu pedofilia.

2. Perpaduan menarik pilihan nuklear pada permulaan permainan awan Tidak dapat dinafikan, menamatkan lesen enjin permainan

Perpaduan, enjin permainan yang popular, telah menarik permaidani keluar dari bawah permulaan permainan awan U.K yang dapat dimansuhkan dan membatalkan lesennya – dengan berkesan mematikannya daripada sumber pelanggan utama. Konflik timbul selepas Unity mendakwa Improbable memecah Syarat Perkhidmatan syarikat dan mengagihkan perisian Unity di awan.

3. Permainan Improbable dan Epic membina dana $ 25M untuk membantu devs berpindah ke 'lebih banyak enjin terbuka' selepas kekalahan Unity

Hanya apabila anda fikir perkara akan pergi ke selatan untuk Meningkatkan syarikat itu menandatangani perjanjian lewat malam dengan pesaing Unity Epic Games untuk menubuhkan dana yang diarahkan ke mesin permainan terbuka. Ini menimbulkan persoalan bagaimana hubungan Unity dan Improbable berjaya mengeruk begitu cepat selepas kegelisahan awam ini.

4. Fasa WeChat yang seterusnya

WeChat mempunyai lebih daripada 1 bilion pengguna aktif setiap hari, tetapi pertumbuhan pengguna mula memasuki dataran tinggi. Itu sudah dijangka untuk beberapa waktu, tetapi ia memaksa pelukis Cina untuk membina ciri-ciri baru untuk menjana lebih banyak masa yang dibelanjakan untuk aplikasi untuk mengekalkan pertumbuhan.

5. Bungie mengambil kembali Destiny dan berlepas dari Activision

Pencipta di belakang permainan seperti Halo dan Destiny berpisah daripada penerbitnya Activision untuk pergi sendiri. Ini berita baik untuk pemain, kerana Bungie tidak lagi berada di bawah deadline ketat studio permainan besar yang melanda pelancaran Destiny dan sekuelnya.

6. Satu lagi kelemahan keselamatan pelayan di kakitangan yang terkena NASA dan data projek

Pelayan yang bocor adalah – ironisnya – pelayan pelaporan bug, menjalankan perisian pengesanan dan pelacakan bug Jira yang popular. Dalam kes NASA, perisian tidak dikonfigurasi dengan betul, membolehkan sesiapa sahaja mengakses pelayan tanpa kata laluan.

7. Adakah Samsung semakin serius tentang robotik?

Minggu ini Samsung membuat pengumuman kejutan semasa sidang akhbar CES dan melancarkan tiga pengguna baru dan robot runcit dan exoskeleton yang boleh dipakai. Ia adalah mendedahkan yang sangat besar, tetapi pendekatan mencari-tapi-tidak-sentuh syarikat menimbulkan lebih banyak pertanyaan daripada yang dijawab.