Apple memperkenalkan iPhones baru – TechCrunch


The Crunch Daily adalah RoundCopunch's kisah-kisah terbesar dan paling penting kami. Jika anda ingin mendapatkan ini dihantar ke peti masuk anda setiap hari di sekitar 9 pagi Pasifik, anda boleh melanggan di sini.

1. Berikut adalah segala-galanya Apple mengumumkan hari ini di acara iPhone 11

Pengumuman terbesar adalah barisan baru iPhone, termasuk iPhone 11, dengan sistem dwi-kamera baru, serta dua model iPhone Pro dengan tiga kamera masing-masing. Kamera berlembut!

Di samping itu, syarikat itu mengumumkan iPad dan Apple baru Jam, serta harga dan tarikh pelancaran untuk Apple Arcade (pelancaran 19 September) dan Apple TV + (1 November).

2. California meluluskan rang undang-undang mercu tanda yang memerlukan Uber dan Lyft untuk merawat pemandu mereka sebagai pekerja

Rang undang-undang mengatakan bahawa jika kerja kontraktor adalah sebahagian daripada perniagaan tetap syarikat, maka mereka mesti ditetapkan sebagai pekerja. Dan oleh itu, pekerja-pekerja ini akan mendapat akses kepada lebih banyak perlindungan seperti upah minimum, hak untuk bersatu dan lebih masa.

3. Plot peloton $ 1.2B Nasdaq IPO

Dalam pemfailan S-1 yang dipinda yang dikeluarkan pada petang Selasa, pemaju basikal dan treadmill yang menghubungkan internet mengumumkan jajaran harga yang dicadangkan sebanyak $ 26 hingga $ 29 setiap saham, membenarkan syarikat itu menaikkan sebanyak $ 1.2 bilion dalam tawaran awamnya.

4. Uber meletakkan 435 orang di seluruh pasukan kejuruteraan dan produk

Bercakap tentang Uber, syarikat itu mengeluarkan kira-kira 8% tenaga kerja, dengan 170 orang meninggalkan pasukan produk dan 265 orang meninggalkan pasukan kejuruteraan.

5. Mozilla melancarkan VPN, membawa kembali program Pilot Test Firefox

Program Pilot Test membolehkan pengguna untuk mencuba ciri-ciri baru sebelum mereka bersedia untuk kegunaan arus perdana.

6. Ketua Pegawai Eksekutif Aerospace Corp, Steve Isakowitz untuk bercakap bagaimana menaikkan modal yang tidak tercemar di Gangguan SF

Aerospace Corp bukanlah ruang lingkup angkasa luar yang terkenal, tetapi warisan R & D yang berusia 59 tahun itu luar biasa. Nirlaba ini berfungsi dengan Angkatan Udara A.S. dan program ruang kerajaan yang lain untuk mengenal pasti teknologi baru muncul dari sektor komersial yang boleh digunakan untuk program ruang masa depan.

7. Apa yang dikatakan oleh iPhone 11 tentang masa kini Apple – dan masa depan

Mari bungkus ini dengan beberapa pemikiran mengenai apa yang diumumkan oleh pengumuman semalam untuk strategi Apple – terutamanya tumpuan yang semakin meningkat syarikat terhadap kandungan dan perkhidmatan, dan pemikiran baru tentang bagaimana untuk meletakkan iPhone. (Keahlian tambahan Crunch diperlukan.)