Amazon Slashes Prices pada Samsung Smartwatches Sebelum Hari Perdana


Amazon mempunyai kita semua pada jari kaki kita dengan menyelinap pada awal tawaran Perdana Hari 2019 di hadapan pelancaran rasmi acara pada 15 Julai. Ramalan kami tentang tawaran terbaik akan mula disaksikan ketika kita mula melihat diskaun untuk smartwatches di Samsung, Apple, dan banyak lagi. Semak tawaran smartwatch ini jika anda ingin menjimatkan barangan yang cantik dan dimuatkan oleh Samsung.

Samsung Galaxy Smartwatch (Rose Gold, 42mm) – $ 270

samsung galaxy watch watchmall 42mm
Julian Chokkattu / Trend Digital

Jika anda mencari smartwatch yang boleh anda pakai dengan pakaian bergaya atau pakaian yoga, Galaxy Watch emas mawar adalah pilihan yang bagus. Jam tangan 42 mm ini mempunyai fungsi yang anda cari dalam Samsung yang boleh dipakai – semuanya dibungkus dalam reka bentuk bulat tradisional. Tambahan pula, anda boleh menukar bandnya untuk memadankan mana-mana pakaian atau aktiviti.

Biasanya $ 320, 42mm emas naik Samsung Galaxy Smartwatch kini dijual pada hanya $ 279 di Amazon ditambah kupon $ 9 off dari Amazon membawa ia ke $ 270. Anda boleh menggunakan penjimatan $ 41 itu untuk membeli lebih banyak band Watch Galaxy atau berbelanja hebat pada tawaran Hari Pra-Perdana yang lain.

Beli sekarang

Samsung Galaxy Smartwatch (Perak, 46mm) – $ 299

Samsung Galaxy Watch
Julian Chokkattu / Trend Digital

Silver Galaxy Watch adalah jam tangan elegan yang dilengkapi dengan ciri yang anda harapkan dalam smartwatch Samsung. Walaupun kelihatan cukup baik untuk dipakai dengan tuksedo, ia juga dibina untuk menahan gaya hidup yang aktif. Letakkan jam tangan 46mm ini di sekitar pergelangan tangan anda dan tingkatkan kehidupan seharian anda.

Dapatkan 46mm Silver Samsung Galaxy Smartwatch di Amazon dengan harga diskaun $ 299. Perjanjian ini menjimatkan anda $ 51 dari biasa $ 350.

Beli sekarang

Samsung Gear Sport Smartwatch (Hitam) – $ 225

peralatan gear samsung smartwatch amazon perjanjian

Samsung Gear Sport adalah smartwatch yang hebat untuk orang yang berdedikasi untuk mencapai matlamat kecergasan mereka. Sambungkan jam tangan ini ke aplikasi Kesihatan Samsung untuk menjejaki kadar denyutan jantung, pengambilan kalori dan jarak perjalanan. Ia juga boleh mengawal peranti pintar dan perkakas anda yang lain melalui rangkaian Wi-Fi anda.

Atur tengah malam hitam Samsung Gear Sport Smartwatch dari Amazon dengan harga yang dikurangkan $ 225. Itulah diskaun 25% daripada harga biasa $ 300.

Beli sekarang

Samsung Gear Fit2 Pro Smartwatch (Hitam) – $ 138

Kajian Semula Samsung Gear Fit2 Pro
Bill Roberson / Trend Digital

Jika anda berada di pasaran untuk band kecergasan yang sebenar, Samsung Gear Fit2 Pro adalah smartwatch untuk anda. Peranti ramping ini dilengkapi dengan aplikasi Under Armor yang boleh membimbing anda ke arah mencapai berat badan sasaran atau prestasi anda. Anda juga mendapat semua fungsi lain yang anda harapkan dari smartwatch Samsung.

The Big Cure Black Samsung Gear Fit2 Pro Smartwatch Fitness Band boleh didapati di Amazon hari ini pada hanya $ 138. Itulah diskaun 31% dari $ 200 yang biasa. Saham adalah terhad untuk model ini, supaya pesanan anda kini.

Beli sekarang

Masih tidak memutuskan yang smartwatch untuk mendapatkan? Semak senarai smartwatches terbaik untuk 2019. Juga, pastikan anda melawat halaman tawaran curated kami setiap hari untuk menjejaki tawaran Amazon Prime Day 2019 awal yang lain.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.