Amazon Slashes Prices pada Apple Watch dan Fitbit Versa Smartwatches


Garis antara smartwatches dan tracker kecergasan telah berkembang semakin kabur sejak beberapa tahun kebelakangan ini kerana teknisi yang aktif menumbuk pedometer Bluetooth yang dimuliakan dan menuntut lebih banyak daripada mereka yang boleh dipakai. Hari ini, model Fitbit yang paling popular dan paling popular adalah reka bentuk penuhnya seperti Versa dan Ionic, sementara "smartwatches" biasa seperti Apple Watch akan datang dimuatkan dengan pelbagai fungsi pemantauan aktiviti yang membolehkan peranti ini melakukan tugas ganda sebagai kedua-dua kecergasan wearables dan smartwatches setiap hari.

Satu juga boleh berhujah bahawa reka bentuk yang hebat dan populariti besar Apple Watch telah memaksa syarikat-syarikat seperti Fitbit meningkatkan permainan mereka untuk bersaing, dan persaingan semacam ini adalah berita yang baik untuk pencinta teknologi. Jika anda berada di pasaran untuk smartwatch untuk kedua-dua haus dan kecergasan harian, maka berita baik lain adalah bahawa Amazon mempunyai dua kegemaran kami – Fitbit Versa dan Apple Watch Series 3 – dijual sekarang pada harga yang sangat baik sebelum Perdana Hari 2019.

Fitbit Versa

Kajian Fitbit Versa
Brenda Stolyar / Trend Digital

Fitbit telah datang jauh dari hari-hari yang mudah mengendalikan aktiviti pergelangan tangan band, dan syarikat ini kini menawarkan sejumlah smartwatches fleshed-out sepenuhnya dengan ciri-ciri seperti skrin sentuh warna dan main semula muzik. Fitbit Versa adalah salah satu yang lebih berpatutan di kalangan ini, membungkus banyak sentuhan reka bentuk hebat ke dalam smartwatch mesra bajet: Bersama dengan menjejaki set metrik kesihatan yang lengkap seperti denyutan jantung dan kalori yang dibakar, Fitbit Versa menawarkan aktiviti 24/7 pemantauan, secara automatik boleh mengesan lebih daripada 15 latihan dan sukan termasuk berenang (ia tahan air sehingga 50 meter), dan boleh menyegerakkan dengan telefon pintar anda untuk menghantar pemberitahuan kepada anda dan banyak lagi.

Fitbit Versa juga boleh menyimpan dan memainkan sehingga 300 lagu tepat pada jam tangan, bermakna anda tidak perlu mempunyai telefon dengan anda pada latihan anda untuk menstrim dan menikmati muzik. Biasanya $ 200, Fitbit Versa tersedia dalam beberapa warna di Amazon sekarang (semua hitam, kelabu / perak, dan pic / naik emas) untuk $ 170 selepas diskaun $ 30 yang bagus. The Versa Lite juga ditandakan dalam beberapa warna hingga sekitar $ 145-150, dan anda boleh membaca lebih lanjut mengenai versi yang dipangkas di sini.

Siri Watch Apple 3

apple watch gps sales quarterly series 3 review 4
Julian Chokkattu / Trend Digital

Apple Watch telah menjadi satu kejayaan yang menghancurkan di pasaran di mana syarikat-syarikat lain mengalami masalah mendapatkan tanah, dan walaupun ini dpt dipakai terutamanya dibina untuk digunakan sebagai smartwatch setiap hari, Apple Watch Series 3 juga berfungsi sebagai tracker kecergasan yang hebat. Ia secara semula jadi mempunyai reka bentuk rapi, mantap, dan intuitif yang kami jangkakan dari produk Apple bersama-sama dengan perisian hebat dan ciri-ciri lengkap dari penjejakan kesihatan dan aktiviti ke panggilan dan kawalan suara berasaskan pergelangan tangan.

Berikutan pelepasan Siri 4, Apple Watch Series 3 telah kerap diskaun pada akhir: Harga diskaun pelekat $ 80 membolehkan anda mengambil smartwatch hebat ini dalam saiz 38mm untuk hanya $ 199, manakala saiz 42mm yang lebih besar adalah dijual pada harga $ 229. Siri 38mm kelabu Siri 3 smartwatch telah kehabisan stok di Amazon pada masa ini, tetapi Walmart mempunyainya untuk harga diskaun yang sama sebanyak $ 199.

Mencari barangan yang lebih hebat? Cari pelawat kecergasan murah, alternatif Fitbit, dan banyak lagi di halaman tawaran curhat kami.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.