Amazon Mempunyai Tawaran Itu Nets Anda Fitbit Versa Smartwatch untuk Kurang 15%


fitbit versa smartwatch deal amazon

Apa cara yang lebih baik untuk kekal dalam bentuk daripada mempunyai tracker kecergasan untuk membuat anda tetap cek. Fitbit pastinya membuat nama untuk dirinya sendiri apabila ia datang kepada smartwatches terutamanya yang ditujukan untuk kecergasan dan Versa membuat tambahan sterling dalam barisannya. Sekiranya anda teragak-agak untuk mendapatkannya pada harga senarai standard $ 200, maka anda mungkin ingin menyemak perjanjian Amazon yang memberikan anda Fitbit Versa Smartwatch untuk 15% kurang. Tunai dalam $ 170 untuk dipakai sejuk dan berjalan kaki dengan penjimatan sebanyak $ 30.

Tuntutan Fitbit "ada Versa untuk semua orang" kerana ia datang dalam pelbagai gaya dan edisi seperti Versa Lite untuk memadankan setiap personaliti dan titik harga. Lebih-lebih lagi, dengan pilihan untuk band pertukaran, kemungkinan dari segi reka bentuk boleh menjadi tidak berkesudahan. Sama seperti Apple Watch, Versa sukan badan anodized aluminium anodized yang dilampirkan kepada tali silikon yang membuat fit dan selesa walaupun dipakai untuk tidur.

Ia tidak akan menjadi salah satu pengesan kecergasan terbaik tanpa pengesanan aktiviti yang sempurna. Anda boleh bergantung kepada Versa untuk memberi anda metrik utama khusus untuk lebih daripada 15 mod latihan serta tahap tidur anda. Oleh kerana ia adalah kedalaman air hingga 50 meter, anda sepatutnya dapat membawanya ke kolam tetapi tidak ke sauna atau tab mandi panas. Ia juga dilengkapi dengan monitor denyutan jantung untuk menentukan tahap kecergasan kardio anda, GPS terbina dalam untuk mengukur kadar dan arah, ditambah, Kesihatan Perempuan untuk merakam kitaran tempoh anda.

Versa berjalan dengan sistem operasi Fitbit sendiri (Fitbit OS) untuk memudahkan antara muka bendalir. Dengan Bluetooth 4.0, anda serta-merta akan mempunyai akses kepada pemberitahuan telefon pintar tipikal seperti panggilan, teks, e-mel, makluman aplikasi, dan nota. Walaupun Fitbit serasi dengan lebih daripada 200 peranti sama ada iOS, Android, atau Windows, pengguna Android hanya mempunyai sedikit kelebihan dengan kemampuan untuk menghantar balasan cepat.

Dua ciri tambahan yang anda tidak akan dapati dalam Versa Lite, adalah keupayaan Versa untuk menyimpan dan memainkan lebih daripada 300 lagu, serta mempunyai latihan di skrin untuk melatih anda melalui setiap langkah, melompat melompat, dan lantai naik. Edisi Khas Versa hanya menaikkan ante dengan penyediaan Fitbit Pay. Ciri yang anda dapati benar kepada semua edisi namun adalah hayat bateri yang boleh berlangsung kira-kira empat atau lebih hari bergantung kepada penggunaan. Dapatkan Fitbit Versa Smartwatch untuk anda manakala bekalan yang terakhir dan pasti semasa ia dijual pada harga $ 170 di Amazon.

Mencari alternatif Fitbit? Lihat tawaran terbaik pada smartwatches untuk bulan Ogos, dan banyak lagi pada halaman tawaran curated kami.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.