Amazon Kindle Oasis 32 GB Dan 8 GB Ebook Readers Dapatkan $ 50 Drop Harga


Amazon jatuh harga pembaca ebook oasis menyala

Musim panas adalah musim kegemaran untuk membaca, dan pembaca ebook yang dioptimumkan untuk di luar rumah adalah lebih menarik berbanding sebelum ini. Walaupun banyak pengikut setia purbakala kekal, pelbagai pilihan ebook yang berpatutan, berpatutan dari Amazon, Kobo, dan lain-lain telah menjadikan penulis ebay dari banyak pembaca. Hanya pada masa untuk musim panas, Amazon kini telah mengetuk $ 50 dari harga 8 GB dan Oasis Kindle 32 GB pembaca ebook, membawa mereka ke hanya $ 220 dan $ 250, masing-masing. Cari Oasis anda sekarang dan mulakan bab seterusnya pengalaman membaca luar anda.

Model Amazon yang paling berkuasa, Kindle Oasis telah diisytiharkan oleh Trend Digital sebagai, sebagai pembaca ebook terbaik pada tahun 2019. Selain daripada prestasi bacaan yang paling tinggi, kesunyian ciri, dan reka bentuk yang bijak, Kindle Oasis dilengkapi dengan semua faedah Tawaran produk Amazon. Paparan 7 inci, 300 piksel per inci, paparan glare-proof yang terbesar pernah di Kindle, dan dilindungi oleh kaca penutup ultra kuat dan aluminium anodized kembali. Direka dengan teks tajam yang berbunyi seperti buku yang sebenar, Oasis duduk di tangan anda dengan cara tulang belakang sebuah buku kecil, dan butang pusingan halaman yang khusus menjadikan navigasi menjadi terperangkap.

Ciri Flip Halaman membolehkan anda menyemak imbas ebook anda untuk nota, rujukan, dan banyak lagi tanpa kehilangan tempat anda, sementara pelbagai saiz font dan tetapan keberanian membolehkan anda menyesuaikan cara anda membaca. Ahli Prime Amazon boleh menikmati akses kepada beribu-ribu buku, majalah dan banyak lagi, tetapi berjuta-juta pilihan percuma ada untuk semua pemilik Kindle Oasis, dengan berjuta-juta lagi untuk hanya $ 3 atau kurang.

Apa yang membezakan Kindle Oasis sebagai pembaca ebook musim panas yang hebat adalah pengoptimuman untuk keseronokan luar. Kindle kalis air yang pertama kali, IPX8 yang diberi nilai Oasis boleh menahan rendaman dalam sehingga dua meter air selama 60 saat, dan dibina untuk pantai, kolam renang, tab mandi panas, atau di mana-mana sahaja anda mungkin memercikkan sekitar berhampiran rumah anda musim panas ini . Lampu hadapan penyesuaian menghapuskan silau di mana sahaja, dan secara automatik menyesuaikan kecerahan berdasarkan persekitaran, dengan pilihan pencahayaan tersuai yang tersedia. Dibina untuk tujuan membaca, Kindle Oasis sentiasa membuat anda dan ebook anda tenang, tanpa mesej atau mesej media sosial yang mengganggu seperti beberapa tablet.

Dengan Audible, perpustakaan audiobook terbesar di dunia, dibina, anda boleh menendang dan memberikan mata anda berehat semasa anda mendengar. Akhirnya, Oasis berlangsung hingga enam minggu dengan bayaran tunggal, berdasarkan setengah jam membaca setiap hari, menjadikannya pembaca ebook yang paling ideal apabila kedai tidak menjadi pilihan. Ringkasnya, Kindle Oasis adalah musim panas yang sempurna, dan kini mencuri bermula pada hanya $ 220, jadi buku itu ke Amazon dan menjaringkan gol anda sekarang.

Tawaran Kindle Paperwhite

Amazon menawarkan pekali Paperwhite Kindle sehingga $ 30 dengan harga antara $ 70 hingga $ 120. Rakan membaca Amazon telah wujud sejak tahun 2013. Paperwhites mempunyai tip dan trik yang menyeronokkan, datang dengan resolusi yang lebih tinggi, dan kalis air (sehingga 2 meter selama 60 minit), jadi anda boleh memanfaatkan peranti anda.

  • Kindle Paperwhite – $ 20 off
  • Kindle Paperwhite (Versi Antarabangsa) – $ 30 off
  • All-New Kindle – $ 20 off

Mencari barangan yang lebih hebat? Cari lebih banyak tawaran terapi teknologi terbaik kami.

Kami berusaha untuk membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan memilih apa yang kami tutup dengan berhati-hati dan bebas. Jika anda mendapati harga yang lebih baik untuk produk yang disenaraikan di sini, atau ingin mencadangkan salah satu daripada anda sendiri, e-mel kepada kami dealsteam@digitaltrends.com.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.