Amazon Drops Tawaran Besar pada Smartwatches Fossil untuk Lelaki dan Wanita


Fossil telah menghasilkan jam tangan yang berkualiti selama lebih dari 30 tahun dan merupakan salah satu jenama paling awal untuk menyampaikan pintasan smartwatch sejak tahun 2004. Hari ini, Fossil terus menawarkan barisan smartwatches untuk semua jenis dan belanjawan, yang melengkapkan dan sesuai dengan gaya hidup. Kami telah berkumpul di sini beberapa smartwatches Fossil yang kini didiskaunkan sehingga 35% di Amazon untuk anda menyemak.

Sekiranya anda memburu pakaian yang lain yang bukan dari siri Fosil, kami juga mengumpul beberapa tawaran smartwatch terbaik di pasaran. Dengan diskaun pada Jam Apple, Samsung Galaxy Watch, dan lain-lain tawaran tracker kecergasan yang perlu diberi perhatian, terdapat banyak tawaran untuk ditemui.

FOSSIL LAGI GEN 4 EXPLORIST HR STAINLESS STEEL SMARTWATCH – 35% OFF

fossil q explorist hr news venture tan 2

Bagi mereka yang berada dalam gaya klasik, Smartphone Penjelajah HR Gen Fossil Lelaki adalah untuk anda. Ia mempunyai tali kulit dan bezel keluli tahan karat untuk kemasan yang elegan dan bergaya. Smartwatch ini dikuasakan dengan OS Wear oleh Google supaya dapat berfungsi baik untuk peranti Android dan Apple. Dengan jam tangan ini, anda boleh mengawal muzik anda, mendapatkan pemberitahuan dari telefon pintar anda, dan juga menguruskan kalendar anda.

Fossil Gen 4 Explorist mempunyai fungsi skrin sentuh dan anda boleh menyesuaikan wajahnya agar sesuai dengan gaya anda. Anda boleh menukarnya pada bila-bila masa dari beratus-ratus kandungan yang boleh dimuat turun atau membuat sendiri dengan memperibadikan wajah menonton dengan imej dari akaun media sosial anda.

Walaupun ia biasanya dijual pada $ 275, Amazon memotong $ 96 dari harga hingga tawaran hebat yang hanya $ 179. Perintahkan anda sekarang dan nikmati simpanan sebanyak 35%.

FOSSIL Q WOMEN'S GEN 3 VENTURE STAINLESS STEEL SMARTWATCH – 32% OFF

fossil smartwatches lelaki wanita amazon deals q gen 3 venture

Smartwatches fossil membawa koleksi ciri-ciri yang tidak berkesudahan yang termasuk nota apl, pemberitahuan telefon pintar, kawalan mic dan speaker, muka dail yang berubah dan banyak lagi. Dengan Fossil Q Women's Gen 3 Venture Smartwatch, anda akan mempunyai anggaran hayat bateri selama 24 jam. Ia mempunyai penarafan IP67 yang memberikan daya tahan terhadap habuk dan percikan air.

Dengan tracker kecergasan terbina dalamnya, anda boleh menjejaki matlamat harian anda dari jarak dan bilangan langkah yang anda buat kepada kalori yang dibakar. Ia juga mempunyai tali saling ditukar ganti supaya anda dapat menukar dalam beberapa saat untuk menyesuaikan rupa anda.

Ini adalah masa yang tepat untuk merebut peluang anda sebagai Amazon jatuh $ 81 diskaun dari harga asalnya $ 255. Ia semua milik anda hanya $ 174.

Mencari barangan hebat yang lain? Cari lebih banyak lagi di halaman tawaran curated kami.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.