AirPods Pro Running Out Selepas Cyber ​​Monday. Inilah Cara Cari Mereka


Kami mengesyaki walaupun Apple terkejut dengan seberapa baik menerima AirPod Pro Pro sejak dilancarkan tahun ini. Kami pasti terkejut dengan betapa baiknya mereka. Tetapi semua ulasan yang meriah itu datang pada kos untuk pengguna yang ingin mendapatkan satu set sebagai hadiah untuk diri mereka sendiri atau orang yang dicintai musim cuti ini: AirPods Pro berada dalam bekalan yang sangat pendek dan Cyber ​​Monday telah berkurang bekalan itu lebih jauh sebelum Cyber ​​Week Tawaran 2019 berkuatkuasa sepenuhnya.

Kebanyakan kedai dalam talian termasuk Amazon menunjukkan sifar dalam inventori mereka, dengan masa tunggu bermula dari seminggu hingga empat minggu, yang merupakan masalah sebenar bagi tarikh akhir 25 Disember yang penting. Tetapi itu tidak bermakna anda tidak boleh membeli AirPods Pro, itu hanya bermakna anda perlu mendapatkan kreatif. Berikut adalah beberapa idea yang mungkin membantu.

Terus googling

Walaupun pemain besar dijual, beberapa sumber alternatif masih menunjukkan stok. Verizon Wireless – tidak biasanya peruncit yang kita fikirkan untuk earbuds wayarles sejagat – masih mempunyai beberapa, tetapi tidak ada petunjuk tentang berapa banyak.

Semak masa tunggu

Sekiranya peruncit dalam talian tidak menunjukkan sebarang pembekalan, semak untuk melihat sama ada mereka akan mendapat lebih lama lagi. B & H Photo menunjukkan menunggu 6- hingga 10 minggu, yang jelas terlalu panjang, tetapi kata Best Buy ia boleh dihantar pada 6 Disember – sepenuhnya boleh diurus, jika tepat.

Kedai tempatan

Hanya kerana AirPods Pro muncul sebagai out-of-stock apabila membeli-belah dalam talian tidak bermakna kedai-kedai individu dijual. Cuba panggil peruncit elektronik terdekat anda dan lihat jika mereka akan menyerahkan untuk anda supaya anda dapat mengayunkan dan menjemputnya secara peribadi.

Strategi lain adalah pergi ke dalam talian dan gunakan ciri "perubahan lokasi" untuk melihat jika kedai jauh lebih jauh (tetapi masih dalam jarak yang munasabah) mempunyai beberapa stok.

Beli alternatif

jabra elite 75t vs airpods pro

Kami tahu anda mungkin mempunyai set jantung pada sepasang AirPod Pro, tetapi mereka jauh dari satu-satunya earbud wayarles yang hebat di pasaran. Berikut adalah beberapa model yang kami fikir bernilai pertimbangan anda.

  • Sony WF-1000XM3: Ini adalah satu set telinga wayarles sejagat yang memaparkan kualiti bunyi yang terkemuka di kelas, bunyi bising aktif, dan hayat bateri. Mereka sedikit lebih besar daripada Pro AirPods, tetapi memandangkan mereka menghantar enam jam hayat bateri dengan ANC, dan lapan jam kekalahan dengannya, anda mungkin saja tidak baik dengan trade-off kecil ini.
  • Jabra Elite 65t: Satu lagi pesaing yang kuat, ini telah mendahului senarai earbuds wayarles terbaik buat sementara waktu sekarang. Pada harga Cyber ​​Monday hanya $ 100, mereka merupakan pembelian yang sangat baik. Kami fikir kebanyakan orang akan mendapati butang fizikal mereka lebih mudah digunakan daripada beberapa earbuds dengan kawalan sensitif sentuhan.
  • Amazon Echo Buds: Ini tunas tanpa wayar sebenar dari Amazon tidak begitu baik seperti AirPod Pro, tetapi mereka sangat berpatutan memandangkan mereka mempunyai pengurangan bunyi bising aktif dari Bose, serta keupayaan untuk bekerja dengan ketiga-tiga suara utama pembantu termasuk Siri, Alexa, dan Pembantu Google.

Jangan lupa, kami juga mendapat banyak fon kepala tanpa wayar Cyber ​​Monday yang disyorkan dan tawaran earbuds wayarles yang benar.

Kami berusaha membantu pembaca kami mencari tawaran terbaik mengenai produk dan perkhidmatan yang berkualiti, dan kami memilih apa yang kami tutup dengan hati-hati dan bebas. Harga, butiran, dan ketersediaan produk dan transaksi dalam pos ini mungkin berubah pada bila-bila masa. Pastikan untuk memeriksa bahawa mereka masih berkuat kuasa sebelum membuat pembelian.

Trend Digital boleh mendapat komisen mengenai produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Cadangan Editor