Agensi Pemasaran Pertumbuhan Pakar yang Disahkan: Juruterbang Pertumbuhan – TechCrunch


Juruterbang Pertumbuhan adalah satu daripada agensi pemasaran prestasi yang lebih eksklusif di San Francisco, tetapi mereka tahu bagaimana untuk membantu para pemula pertumbuhan tinggi yang unggul di pemasaran berbayar. Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasasnya, Soso Sazesh mengiktiraf pengalaman pribadinya sebagai seorang usahawan bersama dengan pemahaman pasukannya tentang keperluan dan cabaran syarikat pertumbuhan tinggi tentang apa yang membezakan antara Pertumbuhan Pertempuran. Sama ada anda seorang pengasas benih atau permulaan peringkat Siri D, ketahui lebih lanjut mengenai pendekatan Growth Pilots 'untuk pertumbuhan dan perkongsian.

Nasihat kepada pengasas peringkat awal

"Saya fikir banyak kali, terutamanya di peringkat awal, pengasas tidak mempunyai banyak masa supaya mereka bersedia untuk mencari laluan yang paling kurang untuk mendapatkan saluran perolehan berbayar mereka dan berjalan. Sekiranya perkara tidak ditubuhkan dan diuruskan dengan betul, ini boleh menyebabkan negatif palsu dari segi keberkesanan atau skalabiliti saluran. Adalah baik untuk bercakap dengan seorang pakar, walaupun hanya untuk nasihat, untuk memastikan anda tidak jatuh ke dalam perangkap ini. "

Mengenai operasi Juruterbang Pertumbuhan

"Mereka mempunyai ketajaman perniagaan yang baik, bergerak pantas dan bekerja sebagai lanjutan untuk pasukan dalaman anda." Guillaume McIntyre, SF, Ketua Pemerolehan Pemasaran, Instacart

"Sesuatu yang kami bangga bekerja dengan beberapa pelanggan pada satu masa, jadi kami benar-benar boleh memberi tumpuan kepada semua usaha dan tenaga pasukan kami dalam melakukan kerja yang berkualiti tinggi. Setiap ahli pasukan kami bekerja pada maksimum dua hingga tiga akaun, dan oleh itu mereka dapat sangat dilaburkan dalam setiap perniagaan klien dan disatukan ke dalam pasukan mereka. Kami benar-benar cuba mensimulasikan dinamik pasukan dalaman sebanyak mungkin dan berpasangan dengan keupayaan dan kepakaran luar kami. "

Di bawah ini, anda akan menemui ulasan pengasas lain, wawancara penuh dan maklumat lanjut seperti struktur harga dan bayaran. Profil ini adalah sebahagian daripada siri berterusan yang meliputi permulaan agensi pemasaran pertumbuhan dengan siapa pengasas suka bekerja, berdasarkan kajian ini dan penyelidikan kita sendiri. Tinjauan ini terbuka selama-lamanya, jadi sila isikan jika anda belum lagi.


Wawancara dengan Pengasas Pertumbuhan dan Ketua Pegawai Eksekutif Soso Sazesh

Yvonne Leow: Beritahu saya sedikit tentang latar belakang anda dan bagaimana anda mendapat pertumbuhan.

Soso Sazesh: Saya dibesarkan di utara Minnesota di mana tidak ada industri teknologi sekalipun dan kemudian selepas sekolah menengah, saya keluar ke Lembah Silicon dan terdedah kepada pusat industri teknologi. Saya menjadi sangat berminat dalam permulaan dan bergegas untuk mencari latihan permulaan supaya saya dapat pengalaman dan belajar bagaimana mereka beroperasi.

Selepas beberapa latihan permulaan, saya diterima di UC Berkeley dan ini memberi saya lebih banyak pendedahan kepada ekosistem permulaan dengan semua peristiwa permulaan dan sumber yang ditawarkan oleh UC Berkeley. Saya bekerja di beberapa projek permulaan semasa saya berada di UC Berkeley, dan saya mengajar diri saya pengurusan produk yang buruk dan bagaimana untuk mendapatkan perisian yang dibina menggunakan pemaju kontrak.