3 Idea untuk Menghormati Tentera Hari Peringatan ini


Hari Peringatan, hari yang direka untuk menghormati mereka yang telah berkhidmat di negara kita, pada mulanya dipanggil Hari Hiasan dan menjadi cuti persekutuan pada tahun 1971. Awalnya bermula pada akhir Perang Saudara apabila orang akan menghiasi kubur askar dengan bunga dan karangan bunga untuk menghormati pahlawan mereka yang jatuh.

Walaupun 97% majikan telah menetapkan Hari Memorial sebagai hari berbayar, sebanyak 40% syarikat masih memerlukan sekurang-kurangnya beberapa pekerja untuk bekerja bercuti, menurut Bloomberg BNA.

Sama ada anda berjaga pada Memorial Day atau merayakan dengan BBQ dan perarakan di luar pejabat, penting untuk mengambil masa untuk menghormati dan mengingati mereka yang berjuang untuk melindungi kebebasan dan kebebasan kami.

Berikut adalah tiga cara untuk menghormati wira bangsa kita di tempat kerja.

Tokoh penghargaan

Pada Peluang Kerja Peluang Kerja (WOS), setiap veteran kami menerima duit syiling setelah selesai salah satu program atau pada hari pertama mereka bekerja. Duit syiling ini mempunyai banyak nilai simbolik bagi mereka yang berkhidmat. Dalam tentera, mencabar syiling merupakan hadiah atau anugerah untuk perkhidmatan yang cemerlang atau prestasi tugas. Walaupun mereka tidak dibenarkan secara rasmi, mereka meningkatkan semangat dan mengiktiraf komitmen mereka terhadap perkhidmatan mereka.

Hari Memorial adalah masa untuk menunjukkan penghargaan dan mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan kami yang juga veteran, tentera aktif, atau pasangan mereka. Tidak ada masa untuk membuat duit syiling? Jangan risau – penghargaan dapat ditunjukkan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Mungkin memberi setiap anggota perkhidmatan bendera Amerika untuk pejabat mereka atau 550 gelang tali. Tetapi yang paling penting, ucapkan terima kasih.

seni dan kraf

Di kawasan di mana orang akan melihatnya, seperti dapur pejabat, menggantung papan buletin. Galakkan semua orang di pejabat untuk menghantar gambar dari mereka sendiri atau perkhidmatan yang disayangi. Berikut adalah beberapa cetakan lain yang boleh anda pasangkan di papan buletin untuk menunjukkan sokongan untuk tentera kami.

Terus usaha ini melalui Keempat Julai dan menggalakkan veteran dan tentera yang aktif di pejabat untuk berkongsi cerita dan kenangan daripada berkhidmat dengan rakan sekerja mereka. Mencipta persekitaran yang menggalakkan aliran maklumat dan pengalaman bebas, seperti apa yang mereka suka berkhidmat dan perjuangan yang mereka hadapi ketika mereka pulang ke rumah, adalah langkah pertama untuk benar-benar memupuk tempat kerja yang inklusif dan mesra.

Ucapan syukur

Walaupun kita hidup dalam era komunikasi digital, iaitu teks, e-mel, dan media sosial, tidak ada yang dapat menggantikan nota tulisan tangan. Operasi Kesyukuran menyampaikan pakej dan surat penjagaan kepada tentera, veteran, wira yang terluka dan penjaga mereka, rekrut baru, dan responden pertama. Sepanjang minggu ke Memorial Day, dan walaupun selepas itu, buat kertas nota yang tersedia untuk kakitangan anda dan dorong mereka untuk menulis nota terima kasih kepada mereka yang berkhidmat di negara kita. Ada banyak cara syarikat boleh terlibat, seperti memasang kit penjagaan dan membuat gelang paracord.

Ambil kembali ke peringkat seterusnya dan tuan rumah memandu buku untuk memanfaatkan Operasi Paperback. Organisasi ini menghantar buku kepada anggota tentera dan keluarga mereka. Buku boleh terdiri daripada orang-orang yang membantu dengan perkembangan profesional untuk buku kanak-kanak yang pasukan dapat membaca kepada anak-anak mereka melalui webcam semasa digunakan.